Iedere eerste zaterdag van de maand zijn we aan het werk in Voedselbos Gedeelde Weelde. Op deze dagen ben je welkom om de oogst van de dag te kopen tussen 12.00 en 15.00 uur.

Het voedselbos is te vinden aan de Ruige Weide nr. 11 en te bereiken via het trekpontje.

Kijk op de website voor rondleidingen, meewerkzaterdagen en andere activiteiten.

Voor een heerlijk stukje vlees uit eigen stal en andere producten uit de buurt.

Vrije Uitloop Eieren te koop.

Tijdens de wettelijke ophokplicht moeten de eieren worden verkocht als scharreleieren.

Honing, vleespakketten van grasgevoerde runderen

Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij, gevestigd op het erf van boerderij ‘Doornvoort’, heeft een uitgebreid assortiment aan heerlijke kaas- en zuivelproducten, samen met andere verrukkelijke lekkernijen zoals jam, mosterd, sappen en nog veel meer. Bij Ons is echter veel meer dan alleen een boerderijwinkel & kaasmakerij. Het is een bruisende ontmoetingsplek waar je volop kunt genieten van al het moois dat onze prachtige streek te bieden heeft.

In onze plattelandswinkel werken we met groenten en fruit van het seizoen. In de winter geen komkommers maar bijvoorbeeld wél onze beroemde grond geteelde witlof en de mooiste wintergroenten. In de zomer hebben we volop sappig fruit en de lekkerste aardbeien, kersen en groenten van het zomerseizoen. Heerlijk vers van de lokale boer of teler.

Laat je verrassen door ons steeds wisselende assortiment verse seizoen producten!

Naast verse groenten, aardappels en fruit hebben we een groot assortiment ambachtelijke producten zoals verse nootjes, snoep, stroopwafels, kaas, eieren, jam, honing, verse pindakaas, boerenchips, boeren fruitsap, vruchtensappen, advocaat, likeur, bier en seizoensproducten.

Kom eens langs om te proeven en te ruiken!

Melk, pudding, yoghurt, kaas en eieren

Verkoop zonder verpakking, dus neem gezellig je eigen bakkies mee!

Bij Boerderijwinkel tante Kay verkopen wij heerlijke kaas, vlees, sappen, chocolade, vers gebrande noten, ijs, verse yoghurt en verschillende streekproducten. Ook kunt u bij ons terecht voor leuke cadeaupakketten. Graag laten wij u kennis maken met de verschillende ambachtelijke producten die wij aanbieden!

Verse groente en fruit van het seizoen, kakelverse eieren en zelfgemaakte jam.