Bij de familie Van den Hout melken ze 200 melkkoeien. Zij hebben een melktap staan zodat klanten heerlijke verse melk kunnen tappen. Hun koeien grazen in weides met kruiden. De melktap is iedere dag open van 08:oo – 20.00 uur. Hun boerderijwinkel ligt in de polder net buiten het dorp Nieuwvliet.

Agrarisch bedrijf Nollen is een familiebedrijf in de polder van Moerdijk. Het bedrijf staat aan de Lapdijk in de Nassaupolder. Het is een gemengd bedrijf met akkerbouw, tuinbouw en melkveehouderij.
De boerderij heet hoeve Professor Quanjer. Op het bedrijf wonen Gert-Jan en Coby met hun twee dochters. Gert-Jan, Coby en hun oudste dochter zitten samen in de VOF. Sinds 1898 bestaat het bedrijf. Sinds 2000 heeft Gert-Jan het bedrijf over genomen van zijn vader.

Bij Proef Professor Quanjer koop je producten rechtstreeks van de producent en pakketten en cadeaus met een thema. Zorgvuldig voor u uitgezocht met aandacht voor de agrarische sector.

𝑺𝒕𝒆𝒍 𝒐𝒏𝒍𝒊𝒏𝒆 𝒋𝒆 𝒃𝒐𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒃𝒐𝒐𝒅𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑𝒑𝒆𝒏𝒑𝒂𝒌𝒌𝒆𝒕 𝒔𝒂𝒎𝒆𝒏 Woon je in de omgeving van Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot of Gilze? Dan maken we middels het initiatief Goeieete het jou wel heel erg makkelijk! Hier bestel je simpel je eigen boeren boodschappen online. Als je voor dinsdag 21.00u bestelt staat het vanaf donderdag voor je klaar. Geen standaard boodschappenpakket, maar alleen de producten die jij zelf uitkiest! Zo hoef je nog maar één locatie te bezoeken voor al je boodschappen. Wel zo makkelijk toch!?

✅ Bepaal zelf wat en hoeveel je nodig hebt, keuze uit een ruim assortiment van 25 verschillende boeren.
✅ Goeieete haalt jouw boodschappen bij de aangesloten boeren op.
✅ Je zit nergens aan vast, je kunt het ook eenmalig proberen.
✅ Bestel voor dinsdag 21.00u, zodat je de producten vanaf donderdag op kunt halen.
✅ Je haalt je boodschappen op bij een afhaalpunt in de buurt ( Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot of Gilze).
✅ Ruim assortiment (óók biologische producten). Wil je meer weten over Goeieete en de aangesloten boeren? Lees dan op de website

Goed rentmeesterschap is de basis van hun dagelijks leven. Met zorg produceren zij pure en natuurlijke melk en vleesproducten van hun eigen biologische koeien.

Bij Onze bioboerderij Familie De Hoop kunt u terecht voor heerlijke vleesproducten. Het vlees komt van hun dieren die biologisch opgegroeid zijn, biologisch geslacht zijn maar niet biologisch verpakt zijn.
Dit maakt dat het vlees helaas NIET biologisch gecertificeerd is!  U kunt bij hen ook terecht voor eieren en verse melk.

Bij de Nicolaashoeve boerderijwinkel te Middenbeemster kunt u o.a. terecht voor verse melk van de tap, eieren, aardappelen, de lekkerste uit de Beemster, uien etc. Verder kunt u bij hen terecht voor fruitsap en knoflookpasta.

Naast eten en drinken telen ze op de boerderij ook tulpen. Van ongeveer half april tot de eerste week van mei is het fantastisch om de bloeiende tulpen velden in de Beemster te zien bloeien. Het is absoluut de moeite waard om de Beemster te bezoeken in die periode, om de tulpenvelden te zien en een foto te schieten!

Bent u in de buurt ga dan gerust is bij hen langs. U kunt er terecht voor een rondleiding, een stevige boeren lunch voor kleine of grote groepen. Plan uw bezoek wel even van tevoren in via de website.

Bij Melktap Anloo aan de Anderenseweg nr. 2 te Anloo kunt u heerlijke verse melk ’tappen afkomstig van hun eigen koeien. Deze melk is niet gepasteuriseerd of op een andere manier bewerkt. Verser kan niet. U kunt er ook terecht voor echte boeren zuivel, eieren en meel. In de periode van april tot en met oktober verkoopt men ijs

Men ziet u graag bij Melktap Anloo.

 

In Twijzel vind je het biologisch melkveebedrijf  Twijzel. U kunt bij hen verse biologische melk tappen. Daarnaast verkopen zij:

* Pingokaas (rauwmelkse boerenkaas van hun eigen biologische melk)
* biologisch vlees van hun eigen koeien
* Pingo ijs (ijs van onze biologische melk op ambachtelijke wijze bereid met zo weinig mogelijk toevoegingen)

Verse Melktap Geesbrug, Voor de lekkerste verse melk, en een stukje (h)eerlijke kaas. Kom je ook proeven?

Bij Hof van Gunterstein kunt u terecht voor vlees, eieren, een lekker stuk boerenkaas, honing of een bos vers geoogste bieten uit de groentetuin, in de hofwinkel kun je terecht voor heerlijke verse biologische producten rechtstreeks van de boerderij. Daarnaast verkoopt men een keur aan eerlijke biologische producten, zoals vers desembrood, mosterd, en koffie & thee.

Het landbouwbedrijf Mildershoof is gelegen in Midden- Limburg nabij het prachtige natuurgebied Sarsven en de Banen. Het gras en de mais uit deze streek is de basis voor hun koeien. De melk van hun koeien is het belangrijkste product dat zij op hun bedrijf produceren. Van deze melk maken zij de ‘hieërlikste’ ambachtelijke kazen. In de moderne kaasopslag kan de kaas perfect rijpen en op smaak komen.

Naast het melken van de koeien en het bereiden van de kaas, bieden zij ook een ruim assortiment aan van hun eigen rundvlees. Dit vlees is afkomstig van eigen kalveren die zijn groot gebracht in de strostallen van Mildershoof.

Daarnaast hopen zij in de toekomst ons assortiment te kunnen uitbreiden met o.a. groenten en fruit.