Wij hebben een biologische rundveehouderij, waar we met veel liefde voor de natuur, lekker eten, de koeien, stier, katten, en onze honden, wonen en werken.
Een gedeelte van onze koeien staat in de zomer in een natuurgebied, en onze melkkoeien komen ( zolang de grond het toelaat), elke dag buiten.
Onze koeien mogen in hun eigen tempo groeien, en melk geven. De kalfjes mogen bij de moeders opgroeien, totdat ze zelfstandig op hun poten kunnen staan πŸ˜‰ en geen melk meer nodig hebben.
Wij produceren het voer van de koeien zelf, zodat we zeker weten dat ze biologisch voer binnenkrijgen.

Melktap, zuivel, kaas, jam , appelstroop, eieren, honing, ijs, vlees en knabbelspek

Melktap voor rauwe melk. Neem hiervoor 1 of 2 euro munt mee. Verder is er een koeling met yoghurt, vla en roomboter. Glazen flessen zijn statiegeld. Er kan contant betaald worden of direct overgemaakt op de rekening.

Gezellig boerderijwinkeltje waar van alles is.

Bij de familie Van den Hout melken ze 200 melkkoeien. Zij hebben een melktap staan zodat klanten heerlijke verse melk kunnen tappen. Hun koeien grazen in weides met kruiden. De melktap is iedere dag open van 08:oo – 20.00 uur. Hun boerderijwinkel ligt in de polder net buiten het dorp Nieuwvliet.

Agrarisch bedrijf Nollen is een familiebedrijf in de polder van Moerdijk. Het bedrijf staat aan de Lapdijk in de Nassaupolder. Het is een gemengd bedrijf met akkerbouw, tuinbouw en melkveehouderij.
De boerderij heet hoeve Professor Quanjer. Op het bedrijf wonen Gert-Jan en Coby met hun twee dochters. Gert-Jan, Coby en hun oudste dochter zitten samen in de VOF. Sinds 1898 bestaat het bedrijf. Sinds 2000 heeft Gert-Jan het bedrijf over genomen van zijn vader.

Bij Proef Professor Quanjer koop je producten rechtstreeks van de producent en pakketten en cadeaus met een thema. Zorgvuldig voor u uitgezocht met aandacht voor de agrarische sector.

𝑺𝒕𝒆𝒍 π’π’π’π’Šπ’π’† 𝒋𝒆 𝒃𝒐𝒆𝒓𝒆𝒏 π’ƒπ’π’π’…π’”π’„π’‰π’‚π’‘π’‘π’†π’π’‘π’‚π’Œπ’Œπ’†π’• π’”π’‚π’Žπ’†π’ Woon je in de omgeving van Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot of Gilze? Dan maken we middels het initiatief Goeieete het jou wel heel erg makkelijk! Hier bestel je simpel je eigen boeren boodschappen online. Als je voor dinsdag 21.00u bestelt staat het vanaf donderdag voor je klaar. Geen standaard boodschappenpakket, maar alleen de producten die jij zelf uitkiest! Zo hoef je nog maar één locatie te bezoeken voor al je boodschappen. Wel zo makkelijk toch!?

βœ… Bepaal zelf wat en hoeveel je nodig hebt, keuze uit een ruim assortiment van 25 verschillende boeren.
βœ… Goeieete haalt jouw boodschappen bij de aangesloten boeren op.
βœ… Je zit nergens aan vast, je kunt het ook eenmalig proberen.
βœ… Bestel voor dinsdag 21.00u, zodat je de producten vanaf donderdag op kunt halen.
βœ… Je haalt je boodschappen op bij een afhaalpunt in de buurt ( Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot of Gilze).
βœ… Ruim assortiment (Γ³Γ³k biologische producten). Wil je meer weten over Goeieete en de aangesloten boeren? Lees dan op de website

Goed rentmeesterschap is de basis van hun dagelijks leven. Met zorg produceren zij pure en natuurlijke melk en vleesproducten van hun eigen biologische koeien.

Bij Onze bioboerderij Familie De Hoop kunt u terecht voor heerlijke vleesproducten. Het vlees komt van hun dieren die biologisch opgegroeid zijn, biologisch geslacht zijn maar niet biologisch verpakt zijn.
Dit maakt dat het vleesΒ helaas NIET biologisch gecertificeerd is!Β  U kunt bij hen ook terecht voor eieren en verse melk.

Bij de Nicolaashoeve boerderijwinkel te Middenbeemster kunt u o.a. terecht voor verse melk van de tap, eieren, aardappelen, de lekkerste uit de Beemster, uien etc. Verder kunt u bij hen terecht voor fruitsap en knoflookpasta.

Naast eten en drinken telen ze op de boerderij ook tulpen. Van ongeveer half april tot de eerste week van mei is het fantastisch om de bloeiende tulpen velden in de Beemster te zien bloeien. Het is absoluut de moeite waard om de Beemster te bezoeken in die periode, om de tulpenvelden te zien en een foto te schieten!

Bent u in de buurt ga dan gerust is bij hen langs. U kunt er terecht voor een rondleiding, een stevige boeren lunch voor kleine of grote groepen. Plan uw bezoek wel even van tevoren in via de website.

Bij Melktap Anloo aan de Anderenseweg nr. 2 te Anloo kunt u heerlijke verse melk ’tappen afkomstig van hun eigen koeien. Deze melk is niet gepasteuriseerd of op een andere manier bewerkt. Verser kan niet. U kunt er ook terecht voor echte boeren zuivel, eieren en meel. In de periode van april tot en met oktober verkoopt men ijs

Men ziet u graag bij Melktap Anloo.