In de winkel van de Paardenmelkerij Hoeksche Waard verkopen zij paardenmelk, paardenmelkproducten, verzorgingsproducten op basis van paardenmelk en cadeauartikelen.

Al hun producten zijn ook te koop via hun website .

Bij de zorgboerderij de Bonte Hoeve draait het om paarden en daarbij om paardenmelk.

Nena’s Paardenmelk

hier kunt u terecht voor allerlei paardenmelkproducten en eieren

De ouders van Gertoin hadden een boerderij in het centrum van Drunen, waar zij ruim 30 jaar geleden begonnen met het maken van kaas en zuivelproducten. In 1997 is het bedrijf verplaatst naar de Overstortweg, maar de naam verwijst nog naar de vroegere locatie. In 2006 hebben wij de boerderij overgenomen. Wij produceren op onze boerderij verschillende verse zuivelproducten: boerenkarnemelk, boerenyoghurt, vla’s, pappen, magere en volle melk, kwark, bavarois en boerenboter. In onze boerderijwinkel is naast deze verse zuivel ook Boerenkaas verkrijgbaar. Ook verkopen wij diverse streekproducten, relatiegeschenken en kerstpakketten.
Onze zuivel is niet alleen in onze eigen boerderijwinkel, maar ook bij vele collega-boeren in Brabant verkrijgbaar. Meerdere restaurants werken met onze producten.

Bijenhoning, Sallands Landbier, Sallandse cider, appelchips, paardenmelkproducten , molenbrood, biologische melk, Sallands Vlees