De familie T. Kuiper verkoopt sinds 2 april 2022 kaas vanuit een kaasautomaat, in een huisje aan de weg. De automaat is gekoeld en er zit naast kaas ook verse eieren in. De kaas is afkomstig van de graafstroomfabriek en er zit ook ambachtelijke boerenkaas in. Zij hebben alle soorten van jong tot oud en zelfs overjarig. De boerenkaas verkopen wij in de smaken jong, belegen en oud. Ook zijn er kaaspakketten te koop deze kunt u bestellen via het contactformulier op de website.

Op de kaasboerderij De Stolpe hebben ze een gezellige winkel waarin men diverse producten aanbiedt.
Zo kan je er terecht voor een ruime sortering kaas, zuivelproducten en streekproducten. Bent u op zoek naar een (h)eerlijk stuk vlees van hun eigen Hereford runderen, dan bent u bij hen ook aan het juiste adres. Daarnaast verkopen zij vlees van ‘Nieuwerkerkse’ scharrelvarkens en kip van Boer de Ronde.
U bent van harte uitgenodigd om eens bij hen aan te wippen.

In de maanden november t/m februari verkopen zij Zeeuws damhert. Wilt u iets reserveren graag even een telefoontje.

In het dorpje Haaren bij Oisterwijk vind je de geitenboerderij van familie van Houtum. Zij melken hun 1550 melkgeiten twee keer per dag. De geitenmelk verwerken ze o.a. in hun overheerlijke kaas die ze verkopen middels hun eigen geitenkaasautomaat. Je kunt kiezen uit maar liefst 10 verschillende soorten harde geitenkazen. Zowel jonge-, jong-belegen-, belegen-, oude-, koriander/fenegriek-, Italiaanse kruiden, honing-klaver-, peterselie-knoflook-, peper-knoflook- als olijf-tomatenkaas. Het is echt lekker! Proef en ervaar het zelf.

De melk voor Klaver kazen wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Alleen de melk die voldoet aan de hedendaagse strenge eisen wordt in hun eigen kaasmakerij in Winkel tot zuivelproduct verwerkt. Bovendien werkt Klaverkaas met betrouwbare en vaste leveranciers. De productie van de kazen geschiedt volgens de normen van deze tijd. Het persen, het kruiden en het koelen gebeurt met de modernste technieken.

De 175 koeien van Kaasboerderij de Witte Welle lopen van het vroege voorjaar tot het late najaar in de wei en maken heerlijke melk. Van die melk maakt men iedere dag rauwmelkse Boerenkaas. De melk wordt dus onverhit verwerkt. Zo blijven alle van nature in de melk aanwezige gezonde stoffen onveranderd aanwezig in hun kaas en dat proef je! Heerlijk romig en vol van smaak, van zeer jong tot zeer oud. Eén of twee keer per jaar houden zij een open dag (rondleidingen naast deze open dagen niet mogelijk).