Kaashoek Sittard

Al 22 jaar een vertrouwd adres voor uw (h)eerlijke producten. Wist u dat alle producten, zowel kaas als vlees vers voor u worden gesneden? Zo blijft uw product heerlijk vers en kunt u uw persoonlijke voorkeur aangeven.

Weijdeland kaas
De Weijdeland kaas wordt in Nederland geproduceerd en gerijpt in pakhuizen met een constante luchtvochtigheid en temperatuur. De kaas bevat ten opzichte van andere kazen minder zout. De kaas is verkrijgbaar in de leeftijden van romig jong tot oude brokkel. De melk die wordt gebruikt om de kaas te maken komt uit duurzame veehouderij. De koeien grazen ‘s zomers buiten in de Beemsterpolder. De boeren die de melk leveren krijgen een eerlijke prijs voor hun melk.

Ook kun je bij ons terecht voor heerlijke geiten- en schapenkaas.
Nootjes en vlees
Buiten, voor onze winkel staat een gril waarin wij dagelijks verse haantjes grillen. De haantjes zijn (warm of koud) per hele en halve te koop en worden verpakt in een speciale zak waarin u het haantje in de magnetron of oven kunt opwarmen. Ook grillen wij spek en varkens filet.

De noten worden door ons zelf gebakken en gemengd.

Er is een ruime keuze en alle noten worden door ons verpakt in een handige hersluitbare verpakking waarin de noten heerlijk vers blijven. De zuidvruchten verpakken wij ook in de hersluitbare verpakking. De noten en zuidvruchten zijn van de allerbeste kwaliteit.

Op de website vindt u ons uitgebreide assortiment, onze aanbiedingen en stellen we met plezier ons professioneel team voor.

Welkom bij Landwinkel De Verse Kers

Midden in de Wehlse Broeklanden, op de hoger gelegen es aan de rand van Wehl, is ons bedrijf gevestigd. Van oudsher een gemengd bedrijf met varkens en melkkoeien. Eind jaren ’90 hebben we ons geheel gericht op de varkenshouderij. Zonder melkkoeien vonden wij de weides wel erg leeg, dus zijn we in 2005 hobbymatig mini Dexterkoeien gaan houden. Sinds 2006 is de kersenteelt er als nieuwe professionele uitdaging bijgekomen en dat is in een korte tijd uitgegroeid tot 1,5 ha zoete kersen.

Na al langer met de gedachte gespeeld te hebben om meer eigen producten en streekproducten te gaan verkopen, zijn we zomer 2014 gestart met de bouw van een nieuwe Landwinkel. Van daaruit proberen we onze kennis van en passie voor “het plattelandsleven” op onze klanten over te brengen. U bent van harte welkom op ons bedrijf!

Annemiek Scholten & Nico Steintjes

Wij zijn Jiri, Geert en Samuel. Drie chefs met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden we het vak van worstmaker en begonnen we onze eigen worstenmakerij, waar we de lekkerste worst maken van goed gehouden varken.

VAN KOKS TOT WORSTMAKERS
Als chefs draaiden we onze eerste worsten in de keukens van de Amsterdamse horeca. Daar begon onze liefde voor worst. We experimenteerden erop los, want de wereld van worst is oneindig. Vers, gerookt, droog, gekookt, in alle mogelijke smaken. Een gerecht op zichzelf.

Welkom in onze Keurslager in de Vershof in Bladel. Hier staan wij dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers. Als ambachtelijk Keurslager maken wij bijna alle producten zelf, zoals onze ouderwets lekkere worst. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. En dat proeft u!

Vader en Moeder Keulers hebben twee zonen waarvan Pierre Keulers na het doorlopen van de middelbare school aan de slagersvakopleiding begon. Dit maakte Pierre tot beoogd bedrijfsopvolger. In 1979 heeft Pierre de zaak van zijn ouders overgenomen. Hij is toen direct gestart met een verbouwing, wat leidde tot een nog grotere winkel en werkplaats.

Samen met Ellen runt Pierre nu het slagersbedrijf. Daarbij zijn de taken verdeeld: Pierre zorgt voor de bereiding van de vleeswaren en zijn echtgenote is verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in en rondom de winkel.

Vader Keulers is doorgegaan tot 1980 waarop hij op bijna 72 jarige leeftijd officieel uit de zaak stapte.

Op onze boerderij hebben wij samen met onze familie een boerderijwinkel, genaamd  Boerderijwinkel Natuurlijk! met onze producten rundvlees en varkensvlees van eigen erf, maar ook kip, hertenvlees, boerenkaas, zuivel etc. Ook voor een leuk kadootje bent u hier op het juiste adres! U kunt hier winkelen maar ook uw bestelling afhalen die u in onze webwinkel kan plaatsen.
Ook welkom voor een lekkere bakje koffie op ons terras of op onze koffiezolder en als je mazzel hebt een lekker stukje gebak van Jans. Van harte welkom!

In het mooie coulisselandschap rondom Burgum ligt dit melkveebedrijf. Hier wonen en werken Floris en Bonnie, samen met de kinderen.
Hun streven is op een duurzame manier melk te produceren met zorg voor koeien, omgeving en gezin.

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren, de lekkerste specialiteiten of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit. Onze passie voor het slagersvak zie en proef je zonder meer in onze producten.

Heerlijke ambachtelijke producten worden nog altijd zelfgemaakt. Wat dacht u van heerlijke verse vleeswaren of een zelfgemaakte rookworst!

Wanneer u in Heeg of omgeving lekker culinair wilt genieten van een (h)eerlijk stukje vlees dan bent u hier aan het juiste adres.
Kwaliteit en smaak staan bij hun voorop. Speciaal geselecteerd rund-, kalfs-, en lamsvlees zijn in deze slagerij te verkrijgen of te bestellen.
Daarnaast ook kip en kalkoen in het assortiment en in het seizoen ook wild en gevogelte.

Het assortiment wordt verder uitgebreid met eigengemaakte gehaktproducten en vlugklaar artikelen, salades en maaltijden.