Vanaf 1999 is men bij Kleinsman begonnen met het verkopen van vlees op markten in Twente. Daarnaast zijn zij vanaf 2001 ook een eigen partyservice begonnen. Het vlees is afkomstig van onze eigen boerderij, dus alles is in hun eigen handHet verkopen van een (h)eerlijk stukje vlees voor een betaalbare prijs afkomstig van de eigen boerderij in Bentelo, dus alles in eigen hand.

Dit doen ze niet alleen thuis in de winkel maar ook op de markten in Hengevelde, Goor en Delden. Een bijzonder gezellige markt is wel de Streekmarkt Twente te Delden elke eerste zaterdag van de maand. Veel klanten komen speciaal voor de eigen gemaakte droge worst, schinken of seizoensproducten zoals beenham voor bij de asperges, komt de R in de maand dan is er bak- en bloedworst en vanuit eigen keuken bereide erwtensoep.

Een zeer geslaagde activiteit was ook de “Lente in Lentelo” weekenden die eind mei gehouden werd, dit krijgt zeker het komende jaar een vervolg. In de zomer- en wintermaanden zijn zij extra druk met het verzorgen en op locatie leveren van de vele barbecues, deze kan uitgebreid worden met stokbrood, salades, sauzen, barbecuepan. Alles wat u maar wilt. In de wintermaanden zijn het vooral de stamppotbuffetten.

Al het vlees in onze winkel is vakkundig verwerkt en klein verpakt per 2 of 3 lapjes, 250, 350 of 500 gram of zoals u dat wenst. U hoeft dus geen grote hoeveelheden bij ons af te nemen.

Al het vlees dat wij verkopen is naturel en zonder toevoegingen. Als wij dan toch kruiden of marinades gebruiken, is dat zonder de schadelijke E -nummers of toevoegingen. U kunt bij ons dus vlees bestellen zonder schadelijke toevoegingen, waar sommige mensen zeer gevoelig voor zijn, bijvoorbeeld voor bepaalde allergieën.

In onze winkel vind u 10 soorten vleeswaren die wij allemaal zelf op ambachtelijke wijze maken. Wij kopen geen vleeswaren in maar maken alles zelf, zodat wij het gehele productieproces zelf in de hand hebben. Proeft u maar eens onze eigen houtgerookte Ham, Rookvlees en Spek. Ook vind u bij ons nog oude ambachtelijke producten die wij zelf maken, zoals, Bloedworst, Balkenbrij, Kaantjes, Leverworst, Zult, Grillworst, Rookworst, Beenham, Gerookte boerenworst en onze specialiteit
de Limousinworst.

Het varkensvlees komt van het naburig varkensbedrijf, en de kippen komen van poelier kapteijns uit Diessen, zodat wij weten waar ons vlees vandaan komt, En dus alles weten.