Bij de Ruijsbossche Hoeve verkoopt men Piemontese rundvlees, producten van de duinboeren, producten van boeren uit de streek en Italiaanse producten. Zeker een moment om even af te stappen en langs te gaan.
Assortiment: Ribeye
Het assortiment van Slagerij De Bruin is heel divers. Vanzelfsprekend vindt u bij ons het beste rund-, varkens- en kippenvlees, maar ook kunt u bij ons terecht voor diverse kruidenierswaren om uw vleesmaaltijd nog lekkerder te maken. Daarnaast hebben wij ook de lekkerste Noord-Hollandse kazen voor u op de plank en het lekkerste brood dat in De Lier wordt gebakken.
Wil je een puur stukje rundvlees eten, weten waar het vandaan komt en vindt je dierenwelzijn belangrijk ?
Koop het rechtstreeks bij de boer.
Wij hebben een (h)eerlijk verhaal en dat proef je!
Op de Nije Pleats kunt u terecht voor Wagyu vlees. Het Wagye-rund is een van oorsprong Japans runderras. ‘Wa’ is een Oudjapanse verwijzing naar het land Japan, en met ‘gyu’ wordt gedoeld op rundvee. Het Japanse ras staat bekend om de hoge marmeringsgraad. Dit betekend dat het vlees bij bereiding zeer mals en vol van smaak is.
Kijk voordat u op pad gaat even op de website wat er nog voorradig is
De familie Mangelaars uit Wouwse Plantage heeft al lange tijd een familiebedrijf. Het bedrijf ging van vader op zo0n en ook de derde generatie is al werkzaam op het bedrijf.
Waar men vroeger melkvee had, heeft men het bedrijf voortgezet met de Belgisch Witblauw koeien en stieren. Als er in 2016 een nieuwe stierenstal is gebouwd, is men daar erg trots op. Sinds die tijd houden ze volgens het ‘twee sterren beter leven’ concept mooie Blonde d’Aquitaine en Parthenaise stieren. Deze dieren worden dagelijks met veel liefde en plezier verzorgd door vader Kees en zoon Timothy Mangelaars.
Voor hun huisverkoop heeft men gekozen om uitsluitend het Parthenaise vlees te verkopen. Dit is een van oorsprong Frans veeras met een unieke smaak. De kalveren worden in de wei gezoogd tot een leeftijd van acht maanden.
De stierkalveren worden nadien afgemest en worden geslacht op een leeftijd van ongeveer 20 maanden.
Ze worden duurzaam en diervriendelijk gehouden op stro en krijgen een afgestemd voedselrantsoen, wat ten goede komt aan het vlees. Hier koop je bewust vlees met een authentieke smaak.
U kunt ben hen gedurende het gehele jaar terecht voor vlees. Ook bezorgen ze aan huis in de regio Roosendaal en Bergen op Zoom.
Hier koop je bewust vlees met een authentieke smaak.
In deze boerderijwinkel hebben ze een ruim assortiment aan rundvlees producten.
Ze verkopen hier vlees van hun eigen Blonde d’ Aquitaine dieren, wat dus puur vlees is en waar totaal géén conserveringsmiddelen, kleurstoffen of water aan zijn toegevoegd. Daarnaast ook eieren, aardappelen en soms onbespoten groenten uit hun eigen groentetuintje.
In 2013 startte vleeswinkel van der Weerd aan de Wolfshagenweg 2 te Hasselt een vleeswinkel: een bedrijf dat inspeelt op de behoefte te weten wat je eet. Een bedrijf dat vlees van eigen boerderij verkoopt, juist aan particulieren.
Smaak & kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Dus wilt u een lekker stukje vlees voor een eerlijke prijs, kom dan snel kijken en overtuig uzelf!
In de winkel wordt het vlees verkocht in kleinverpakking, diepgevroren en vacuüm verpakt. U hoeft geen kilo’s af te nemen en u kunt het thuis zo in de diepvries leggen.
Eerlijk, natuurlijk en lokaal, dat is wat men op Proefland wil zijn, doen en uitdragen. Hun dieren scharrelen met elkaar in de buitenlucht en hebben genoeg ruimte om zich heen. Het vlees van hun varkens en koeien is van goede kwaliteit, doorregen, rijk aan vitamine en smakelijk.
Ben je dus opzoek naar een eerlijk & smaakvol stuk vlees?
Dan ben je bij Proeflokaal aan het juiste adres.
Daarnaast kun je bij hen ook andere lokaal gemaakte producten vinden, zoals kaas van Kaasmakerij Huig vd Graaf, mosterd uit Langbroek, Stevez’ Perencider, eieren, jam, zoetigheid en meer!
Nieuwsgierig geworden? De winkel is elke week geopend op zaterdag tussen 10:00 – 15:00 uur. Mocht je dan niet kunnen; bestel via de webwinkel, of mail ons via info@proef.land
Bij Streekvleeshouderij Katlijk streven wij naar het beste vlees. Zonder uitzonderingen vinden we dat dieren met respect behandeld moeten worden.
Waarin vertaalt zich dit? Wij bieden de koeien meer dan voldoende leefruimte, en alleen het beste voer. Ook zijn onze koeien veelal te vinden in de openlucht. Wij zetten ons in voor ecologisch evenwicht en meer duurzaamheid.
Wij staan voor 100% achter ons product!
Erica en René