Bij Hilda Pieterse in Wenum-Wiesel bij gemeente Apeldoorn vindt je allerlei soorten aardappels, uien, balkenbrij, rundvlees, eieren in een stalletje langs de weg.

Met Voedselaanhuis breng ik het aanbod van boeren uit Twente onder één dak. De consument krijgt gemakkelijk Twents vers voedsel aan huis bezorgd zodat hij of zij niet allerlei boeren hoeft af te gaan voor de lokale boodschappen. Ik ervoer namelijk dat vaak de afweging tussen lokaal of gemak gemaakt wordt en dit vond ik erg jammer omdat er zoveel boeren in Twente zijn met mooie producten. Bezorggebied is Hengelo en de omgeving.

Honing, vleespakketten van grasgevoerde runderen

Verse vleespakketten van de boer

Vlees van eigen niet geïnjecteerde runderen. Varkensvlees, kippenvlees en kippeneieren.

Bij de Ruijsbossche Hoeve verkoopt men Piemontese rundvlees, producten van de duinboeren, producten van boeren uit de streek en Italiaanse producten. Zeker een moment om even af te stappen en langs te gaan.

Boerderijwinkel met vlees van eigen koeien, erkend met het Echt Veluws Streekproduct keurmerk. Lokale producten en cadeaus.

Boerderijwinkel ’t Lokaaltje, u vindt bij ons rundvlees, varken, kip, zuivel (rechtstreeks van de boerin uit de buurt), kaas, eieren, ijs en meer leuks & lekkers! Het rundvlees is afkomstig van onze eigen koeien. Het vlees kenmerkt zich doordat onze koeien tijd en ruimte krijgen om te groeien en grazen op unieke bodem, de Weerribben. Ons assortiment bestaat uit: gehakt, hamburgers, saucijzen, stoofvlees, entrecote, rib-eye, verschillende soorten biefstuk, rosbief en de allerlekkerste filet americain uit de hele regio! Weet wat je eet en zien waar het vandaan komt. Dat is waar het vandaag de dag meer en meer om draait. Er is een terrasje aanwezig waar je heerlijk een ijsje kan eten. (Op het erf runnen wij ook een minicamping).

Onze droom is werkelijkheid geworden! Onze landgoedwinkel op ons erf is geopend.

U kunt bij ons terecht voor vers varkensvlees van eigen boerderij en vlees van collega boeren. Onder andere kip en rundvlees. Daarnaast verkopen wij ambachtelijke streekproducten en cadeauartikelen. Wij werken hierbij samen met lokale producenten die de meest lekkere en mooie producten maken. Vlees, zuivel, jam, tapenades, wijn, bier, groente en nog veel meer. Kijk snel verder voor meer informatie over wie wij zijn en wat er op ons erf nog meer te zien is. in de zomer is er tevens een bloemenpluktuin.

BIO in de Polder is een biologische agrarisch familiebedrijf met akkerbouw, stieren, zoogkoeien, walnotenboomgaard (agroforestry) en camping.
Aan huis en restaurants wordt het biologisch vlees verkocht!