Op de kaasboerderij De Stolpe hebben ze een gezellige winkel waarin men diverse producten aanbiedt.
Zo kan je er terecht voor een ruime sortering kaas, zuivelproducten en streekproducten. Bent u op zoek naar een (h)eerlijk stuk vlees van hun eigen Hereford runderen, dan bent u bij hen ook aan het juiste adres. Daarnaast verkopen zij vlees van ‘Nieuwerkerkse’ scharrelvarkens en kip van Boer de Ronde.
U bent van harte uitgenodigd om eens bij hen aan te wippen.

In de maanden november t/m februari verkopen zij Zeeuws damhert. Wilt u iets reserveren graag even een telefoontje.

In de winkel van Versvleesboerderij Savelkouls wordt varkensvlees verkocht van eigen boerderij. Het rundvlees wordt geleverd door een vaste fokker en de kipproducten komen van een goede poelier uit de buurt.

Het rundvlees komt van een leverancier die samenwerkt met boeren voor wie het fokken echt een passie is. Deze boeren hechten veel waarde aan dierenwelzijn en verzorgen de dieren goed. Door ze de beste huishouding en voeding aan de dieren te geven, krijgt het vlees zijn volle smaak.

De kipproducten komen uit Geffen bij Van Druenen vandaan. Dit is een poelier die zorgvuldig zijn kippen uitkiest. Alle kipproducten worden door hen dagelijks vers en met de hand gesneden. In tegenstelling tot machinale productie wordt elk stukje kip afzonderlijk gekeurd. Hierdoor kunnen zij (en dus wij) een constante kwaliteit bieden.

In onze boerderijwinkel verkoopt men onder andere dit (h)eerlijke kwaliteitsvlees, juist aan particulieren. Het vlees is allemaal voorverpakt in kleine porties. Een deel van het vlees ligt vers in de koeling en een (groter) deel ligt diepgevroren in de diepvries. Dit diepgevroren vlees is direct na verwerking ingevroren. Dit zorgt ervoor dat de smaak en kwaliteit optimaal behouden blijven. Lekker en gemakkelijk: je legt het thuis meteen weer in de diepvries! Het verse vlees kan thuis natuurlijk ook ingevroren worden, want vers is bij ons ook echt vers!

Zo staan men Versvleesboerderij Savelkouls voor 100% garant voor smaak, kwaliteit en herkomst

In het winkeltje bij De Moerderij hebben ze elke 2 à 3 weken vers varkensvlees. In de vriezer is altijd een voorraad (ook voor de BBQ!). Naast het heerlijke vlees heeft men ook altijd lekkere zelfgemaakte droge Moerderijworstjes, gerookte droge worstjes, plaathammm, ontbijtspek en heerlijke spekreepjes. Zij verkopen tevens lamsvlees van de Galgenhoeve<, rundvlees van en kippenvlees van het Bourgondisch Scharrelhoen. Dit wordt altijd uit de vriezer aangeboden. Daarnaast hebben we een aantal (H)eerlijke streekproducten uit de nabije omgeving zoals Abdijkaas van De Driehoek te Oosterhout, appelcider van De Vergeten Appel uit Biezenmortel en roomboter van de Ambachtshoeve uit Raamsdonk. Ook hebben we echte uitloop-eieren te koop van eigen scharrelkip! Een lang verhaal, maar ga er eens langs en u zult zich verbazen.

De intentie bij Bioboerderij ’t Schop is om de bioboerderij nog verder te laten groeien om zodoende meer mensen te laten genieten van het platteland en puur en eerlijk eten. Gaandeweg groeit ’t Schop weer uit tot een modern gemengd bedrijf met de kringlopen gesloten.

Naast het geven van kookworkshops op hun eigen boerderij is het ook mogelijk om zelf met al hun verse, biologische producten aan de slag te gaan.

In hun prachtige, gerestylde winkel verkopen ze al hun eigen vlees en groenten; lekker, vers, betrouwbaar én betaalbaar! Op een oppervlakte van circa 100 m2 bieden zij een uitgebreid assortiment aan, met als doel de mogelijkheid te bieden om een hele maaltijd samen te kunnen stellen van biologische producten.

Bij bioboerderij ’t Schop staat men altijd graag voor iedereen klaar met hun familiaire gastvrijheid en geven u graag advies over hun producten of over bereidingswijzes!

In de sfeervolle boerderijwinkel vindt u een compleet assortiment groente, fruit en streekproducten. Kwaliteit staat voorop. Naast appels en peren uit eigen teelt, varieert het assortiment per seizoen: van asperges tot zuurkool, van aardbeien tot sinaasappels. Altijd vers en lekker!
De lekkerste streekproducten uit de Achterhoek met als topper hun zelf geperste appelsap.

In de boerderijwinkel Harm’s Hoeve verkopen zij producten afkomstig van hun eigen boerderij, zoals rund- en varkensvlees en eieren. Hun producten zijn ook online te bestellen, klik hier voor hun bestellijst.

Bij het Harm’s Hoeve vlees staat het dierenwelzijn voorop. De koeien worden voornamelijk gevoerd met gras, hooi en brokken. Soms worden ze extra verwend met bierbostel. Dit is het restproduct van het bier dat gebrouwen wordt door De Brouwtoren, een kleine brouwerij uit Nijmegen. De varkens worden voornamelijk gevoerd met brokken of reststromen als fruit, groente en brood uit onze lunchroom.

Naast hun eigen producten verkoopt men ook lokale producten (fruit, zuivel etc uit de regio).

Familie van Ingen heeft sinds 2016 een bedrijf met biologische vleeskuikens. Zij staan voor  eerlijk eten, transparant en goed voor mens en dier. Deze eerlijke eieren en eerlijk kippenvlees is bij hen te verkrijgen. De eieren uit de automaat, en het vlees op bestelling!

In deze boerderijwinkel verkopen ze verse scharreleieren, diverse soorten vruchtensappen, muesli’s, jam, bier, dessertsaus, kaas, worst en boerenroomboter.
Ook uit de diepvries: soepkippen, kippenbouillon, lamsburgers, rundergehakt, hamburgers.

U kunt hier lokale producten kopen

Zij verkopen hier hun (h)eerlijke rosé kalfsvlees en kip! Uiteraard ook andere mooie ambachtelijke producten en leuke cadeau artikelen. Er is ook een uniek inkijkje in de kuikenstal vanuit de winkel en ook de kalverstal heeft grote ramen in de deuren, altijd even leuk om met de kinderen te komen kijken.