De kleurslagerij van Van der Meer in Roelofarendsveen is al meer dan 100 jaar hun trots. Iedere dag doen zij hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Denk hierbij aan lekkere vleeswaren, rollades, barbecuepakketten en aan gourmet- en fondueschalen. Bij hen vind je het hele jaar door mals rundvlees , varkensvlees van Heyde Hoeve en kip van het Gildehoen. Ook hun broodjes maken ze allemaal zelf. Bovendien bereidt men elke dag heerlijke verse maaltijden. Kom vandaag nog bij ons langs! Bestelt u via hun webshop dan bezorgen zij uw bestelling bij u aan huis.

In 2013 startte vleeswinkel van der Weerd aan de Wolfshagenweg 2 te Hasselt een vleeswinkel: een bedrijf dat inspeelt op de behoefte te weten wat je eet. Een bedrijf dat vlees van eigen boerderij verkoopt, juist aan particulieren.

Smaak & kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Dus wilt u een lekker stukje vlees voor een eerlijke prijs, kom dan snel kijken en overtuig uzelf!

In de winkel wordt het vlees verkocht in kleinverpakking, diepgevroren en vacuüm verpakt. U hoeft geen kilo’s af te nemen en u kunt het thuis zo in de diepvries leggen.

Bij Streekvleeshouderij Katlijk streven wij naar het beste vlees. Zonder uitzonderingen vinden we dat dieren met respect behandeld moeten worden.

Waarin vertaalt zich dit? Wij bieden de koeien meer dan voldoende leefruimte, en alleen het beste voer. Ook zijn onze koeien veelal te vinden in de openlucht. Wij zetten ons in voor ecologisch evenwicht en meer duurzaamheid.

Wij staan voor 100% achter ons product!
Erica en René

Kip is een gezond stukje vlees, snel te bereiden met vele mogelijkheden om te variëren. Momenteel is het kippenvlees in de winkels onder te verdelen in 3 groepen. Gangbaar, traaggroeiend en biologisch. De Kipsalon heeft gekozen voor de gangbare kip. Deze is het meest duurzaam voor wat betreft de milieuprestaties.

Hier wordt ondermeer de carbon footprint en het benodigde landbouwareaal om tot de produktie ervan te komen bedoeld. Dit zijn zeer belangrijke argumenten voor de Wereldvoedselorganisatie (FAO)  en het Wereld Natuur Fonds (WNF) Deze organisaties kiezen  hier bewust voor omdat dit de opwarming van de aarde tegengaat en het biedt voedselzekerheid voor een alsmaar groeiende wereldbevolking.

Het vlees wordt met zorg ingekocht. Zij hebben hun leveranciers gekozen op basis van hun inspanningen op de primaire vleeskuikenbedrijven. Zij hebben veel oog voor de reductie van het antibioticagebruik en het dierwelzijn.  De Kipsalon staat voor een gezond, betaalbaar en eerlijk stukje kippenvlees.

Vanaf april 2020 is de boerderijwinkel, aan huis geopend.

Hierin verkopen zij verschillende lokale producten,  tegen een eerlijke prijs, voor zowel consument, als boer.
Denk hierbij aan hun eigen varkens- en lamsvlees, maar ook rund- en kippenvlees, eieren, kaas, aardappelen en andere streekproducten. Ook voor mooie cadeaupakketten bent u bij hun op het juiste adres!

U kunt bij Slagerij Killars terecht voor een heerlijk stukje vlees, maar ook voor uw BBQ en gourmet waarbij u ook handig online uw bestelling kunt plaatsen. Slagerij Killaars bestaat al lange tijd, u kunt er alles over lezen op hun website. En heeft u al kennisgemaakt met ons assortiment en onze specialiteiten?

Tot snel in de winkel!

Welkom bij Slagerij de Halte, hier stop voor het lekkerste vlees. Zij steken de ambacht van vroeger in een nieuw jasje met behoud van kwaliteit. Wat kunt u er allemaal verwachten: vlees van hoge kwaliteit en een zeer ruime keuze ( denk aan cote de boeuf, rib eye, entrecote, jodenhaas, spareribs en paté).

En vergeet niet producten uit hun eigen worstmakerij of het uitgebreide aanbod aan overheerlijke traiteurmaaltijden, allemaal uit eigen keuken!

U kunt bij hen ook terecht voor soepen, sauzen, kruiden en een heerlijke bijpassende wijn van onze wijnafdeling.
Met de gratis wijn service brengt men uw doosje wijn gratis thuis. Waar vind je dat nog. Gratis.

Kortom, loop binnen en u kunt met eigen ogen zien hoe zij elk stukje vlees vers voor u verwerken.
Niks voorgesneden of verpakt, gewoon vers van het mes!

Tot binnenkort in onze slagerij in Zandvoort.

Sinds 2016 is men bij Soetendaal bezig met het verkopen van vlees.

Al jaren hebben zij een bedrijf met koeien en kalveren. Wat begon is als een hobby, is ondertussen een goedlopend bedrijf met meerdere takken, waaronder een winkel.

Aan de basis van het bedrijf heeft wel een paar honderd mestkalveren, de echte liefde zit echter in de dikbillen van het ras Belgisch Blauw. Waar me is begonnen met een aantal koeien en kalveren omdat het zo leuk was, is het bedrijf uitgegroeid naar een bedrijf wat fokt voor het verbeteren van het ras maar ook van de slacht voor de verkoop van heerlijk rundvlees.

Bij Soetendaal verkopen ze vleespakketten maar ook losse bestellingen. Daarnaast is er voor de gewone bezoekers ook altijd vlees op voorraad. Het vlees wat na slachting niet verkocht is in bestellingen vacumeren ze en gaat de koeling in. Ze verkopen hoofdzakelijk vlees wat nog niet ingevroren is geweest.

’t Kippeboertje is een veelzijdig familiebedrijf dat naast een vleeskuikenbedrijf een prachtige camping heeft. Ook hebben zij bij ’t Kippeboertje een leuk winkeltje, waar ze naast kipproducten ook alles voor de barbecue verkopen. Daarnaast kunnen ze ook complete barbecues verzorgen, warme/koude buffetten leveren, stamppotbuffetten, enz. enz. Vergeet natuurlijk de markten niet waar ze met vele verse kipproducten en aanverwante artikelen staan.

’t Kippeboertje is een veelzijdig familiebedrijf dat naast een vleeskuikenbedrijf een prachtige camping heeft. Ook hebben zij bij ’t Kippeboertje een leuk winkeltje, waar ze naast kipproducten ook alles voor de barbecue verkopen. Daarnaast kunnen ze ook complete barbecues verzorgen, warme/koude buffetten leveren, stamppotbuffetten, enz. enz. Vergeet natuurlijk de markten niet waar ze met vele verse kipproducten en aanverwante artikelen staan.