Hele kippen, halve kippen, filets, dijen, drumsticks, vleugels en pootjes… je kunt het zo kip niet bedenken of Thaam Dam heeft het. Ga je voor sappig mals of knapperig krokant? Kies je voor scharrel of biologisch? Ga je voor gemarineerd of puur natuur? Diepvries, supervers of gegrild? Wat je ook kiest, één ding is zeker: bij Thaam Dam krijg je altijd de beste en lekkerste kwaliteit.
Assortiment: Kaantjes
U bent van harte welkom bij Slagerij Zwaard in hun geheel vernieuwde slagerij in De Lier! Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is hier aan het juiste adres! De oven draait iedere dag en zij zijn dagelijks bezig met exclusieve vleesspecialiteiten en worstsoorten uit eigen keuken. Hoe dat allemaal gemaakt wordt kunt u zien op hun website en via youtube. Ook voor uw complete barbecuefeest of een mooi buffet kunt u prima bij hen terecht. Salades, warme saté, lekkere worstschotels en warme beenham komen allemaal uit eigen keuken!
Al het vlees in onze winkel is vakkundig verwerkt en klein verpakt per 2 of 3 lapjes, 250, 350 of 500 gram of zoals u dat wenst. U hoeft dus geen grote hoeveelheden bij ons af te nemen.
Al het vlees dat wij verkopen is naturel en zonder toevoegingen. Als wij dan toch kruiden of marinades gebruiken, is dat zonder de schadelijke E -nummers of toevoegingen. U kunt bij ons dus vlees bestellen zonder schadelijke toevoegingen, waar sommige mensen zeer gevoelig voor zijn, bijvoorbeeld voor bepaalde allergieën.
In onze winkel vind u 10 soorten vleeswaren die wij allemaal zelf op ambachtelijke wijze maken. Wij kopen geen vleeswaren in maar maken alles zelf, zodat wij het gehele productieproces zelf in de hand hebben. Proeft u maar eens onze eigen houtgerookte Ham, Rookvlees en Spek. Ook vind u bij ons nog oude ambachtelijke producten die wij zelf maken, zoals, Bloedworst, Balkenbrij, Kaantjes, Leverworst, Zult, Grillworst, Rookworst, Beenham, Gerookte boerenworst en onze specialiteit
de Limousinworst.
Het varkensvlees komt van het naburig varkensbedrijf, en de kippen komen van poelier kapteijns uit Diessen, zodat wij weten waar ons vlees vandaan komt, En dus alles weten.