Slagerij De Vries kent een historie die begint in het jaar 1928. In het Friese dorp Oudemirdum startten Douwe en Geeske de Vries een slagerij. Zij deden dat met met de broer van Douwe, Sjouke als medewerker. De start was niet gemakkelijk in de crisisjaren met nog een slagerij op het dorp. Het echtpaar De Vries kreeg vier kinderen. Na ongeveer 40 jaar nam hun derde kind, Ids, de slagerij over.  Douwe de Vries heeft nog tot zijn tachtigste meegeholpen in de slagerij. Ids de Vries en zijn vrouw kregen twee zonen: Douwe en Joop. Douwe en Joop de Vries zijn op het moment eigenaar van de slagerij. Het vierde geslacht Christiaan (zoon van Douwe) volgt ook de opleiding tot slager.

U bent van harte welkom bij Slagerij Zwaard in hun geheel vernieuwde slagerij in De Lier! Wie van lekkere en eerlijke producten houdt is hier aan het juiste adres! De oven draait iedere dag en zij zijn dagelijks bezig met exclusieve vleesspecialiteiten en worstsoorten uit eigen keuken. Hoe dat allemaal gemaakt wordt kunt u zien op hun website en via youtube. Ook voor uw complete barbecuefeest of een mooi buffet kunt u prima bij hen terecht. Salades, warme saté, lekkere worstschotels en warme beenham komen allemaal uit eigen keuken!

Iedere 3-4 weken verkopen wij Limousin puur natuur rundvlees vers van het mes, niet diepgevroren en geheel vrij van toevoegingen.  100% puur natuur rundvlees!

Op ambachtelijke wijze snijdt de slager alle soorten rundvlees, in zijn mobiele slagerij bij ons op het erf. Al het gesneden vlees wordt verdeeld in de bestelde pakketten, verpakt en gelabeld en dezelfde dag nog uitgegeven. De kortste keten, vers vlees en minimale voorraden. Wel zo duurzaam.

Al onze pakketten bevatten: biefstuk, entrecote, hacheevlees, braadlappen, riblappen, sucadelappen, bieflappen, tartaar, mergpijpje en een schenkel en soepvlees voor een heerlijke bouillon.