Bij Streekvleeshouderij Katlijk streven wij naar het beste vlees. Zonder uitzonderingen vinden we dat dieren met respect behandeld moeten worden.

Waarin vertaalt zich dit? Wij bieden de koeien meer dan voldoende leefruimte, en alleen het beste voer. Ook zijn onze koeien veelal te vinden in de openlucht. Wij zetten ons in voor ecologisch evenwicht en meer duurzaamheid.

Wij staan voor 100% achter ons product!
Erica en René

Slagerij De Vries kent een historie die begint in het jaar 1928. In het Friese dorp Oudemirdum startten Douwe en Geeske de Vries een slagerij. Zij deden dat met met de broer van Douwe, Sjouke als medewerker. De start was niet gemakkelijk in de crisisjaren met nog een slagerij op het dorp. Het echtpaar De Vries kreeg vier kinderen. Na ongeveer 40 jaar nam hun derde kind, Ids, de slagerij over.  Douwe de Vries heeft nog tot zijn tachtigste meegeholpen in de slagerij. Ids de Vries en zijn vrouw kregen twee zonen: Douwe en Joop. Douwe en Joop de Vries zijn op het moment eigenaar van de slagerij. Het vierde geslacht Christiaan (zoon van Douwe) volgt ook de opleiding tot slager.

Sinds 1 januari 2014 is Peter Tap de trotse eigenaar van Keurslagerij Muilwijk in het prachtige Ameide. Al op 14-jarige leeftijd wist Peter dat het slagersvak hem op het lijf was geschreven. Na ruim 25 jaar werkzaam geweest te zijn als chef- winkelslager in verschillende Keurslagerijen, wilde hij graag een eigen Keurslagerij runnen. Toen hij in contact kwam met Simon Muilwijk, een vakman in hart en nieren en een begrip in de regio, wist Peter het meteen: zo’n slagerij had hij voor ogen! Een mooie nieuwe winkel, alle producten ambachtelijk bereid én een team van enthousiaste medewerkers. Zijn visie is helder, doorgaan waar Simon is gestopt én tegelijkertijd vernieuwend bezig zijn, inspelend op de wensen van de hedendaagse consument. Peter staat met zijn team elke dag voor u klaar met heerlijke, zelfgemaakte producten. U bent van harte welkom!

In de Hoofdstraat op nr. 52 te De Lier kunt u bij slagerij D&D terecht voor ambachtelijk vlees en vleeswaren. Maar ook voor de smakelijke barbecuespecialiteiten en gourmetschotels bent u bij hen aan het juist adres. Heeft u een feestje laat dat een overheerlijke hapjesschotel  maken met de lekkerste ambachtelijke ingrediënten, door slagerij D&D. Men draait ook de hand niet om voor het verzorgen complete buffetten. Dus heeft u een feestje met meerdere mensen, maak dan een afspraak met slagerij D&D.

Het motto bij deze slager is: ‘Kom en proef van onze ambachtelijke kwaliteit’.

KWALITEIT VANAF DE OORSPRONG

Het lekkerste vlees, de beste streekproducten ‘Vlees- en streekproducten van goede Huyze’ vind je bij Het Belvershuys, de boerderijwinkel aan de Belversestraat 31 in Haaren. Waardeer je lokaal en eerlijk geproduceerd voedsel en/of ben je een bourgondische levensgenieter die van kwaliteit houdt, dan ben je van harte welkom in hun sfeervolle, zeer uitgebreide boerderijwinkel van vlees, zuivel tot gourmetschotels. Al het vlees- en streekproducten van Het Belvershuys zijn 100% dier- en milieuvriendelijk. Ze krijgen dan ook niet voor niets het label “van goede huyze’. Of het nu om hun eigen raszuivere Yorkshire varkens gaat, de Gildehoenkippen, romige kazen, seizoensgroenten, verse maaltijden en soepen, barbecuepakketten of truffelcrème. Allemaal bijzondere producten, zoveel mogelijk van Brabantse bodem, vol smaak en dat proef je! Over proeven gesproken: ze laten je graag- tijdens het boodschappen doen – kennismaken met iets lekkers.

Ambacht, kwaliteit en vakmanschap gaan samen bij Traiteursslager Veenendaal te Putten. Prachtige toonbanken met heerlijk vlees stralen als je de winkel binnenkomt.  Je kunt er een kijkje nemen in hun keuken waar zij alle salades en vleeswaren zelf maken. De hand van de meester is duidelijk te zien bij het worst stoppen tot en met het roken. Ook kunt u bij hen terecht voor eigengemaakte maaltijden, diverse worstsoorten en niet te vergeten onze gourmetschotels. Wij wensen u een smakelijk bezoek!