Op dit familiebedrijf produceren ze op een duurzame manier een (h)eerlijk stukje vlees.
Dit doen ze op een diervriendelijke manier. De koeien zijn van het ras Blonde d’Aquitaine. De dieren op het bedrijf hebben een goed karakter en krijgen hun kalveren op een natuurlijke manier.

In de winkel van Versvleesboerderij Savelkouls wordt varkensvlees verkocht van eigen boerderij. Het rundvlees wordt geleverd door een vaste fokker en de kipproducten komen van een goede poelier uit de buurt.

Het rundvlees komt van een leverancier die samenwerkt met boeren voor wie het fokken echt een passie is. Deze boeren hechten veel waarde aan dierenwelzijn en verzorgen de dieren goed. Door ze de beste huishouding en voeding aan de dieren te geven, krijgt het vlees zijn volle smaak.

De kipproducten komen uit Geffen bij Van Druenen vandaan. Dit is een poelier die zorgvuldig zijn kippen uitkiest. Alle kipproducten worden door hen dagelijks vers en met de hand gesneden. In tegenstelling tot machinale productie wordt elk stukje kip afzonderlijk gekeurd. Hierdoor kunnen zij (en dus wij) een constante kwaliteit bieden.

In onze boerderijwinkel verkoopt men onder andere dit (h)eerlijke kwaliteitsvlees, juist aan particulieren. Het vlees is allemaal voorverpakt in kleine porties. Een deel van het vlees ligt vers in de koeling en een (groter) deel ligt diepgevroren in de diepvries. Dit diepgevroren vlees is direct na verwerking ingevroren. Dit zorgt ervoor dat de smaak en kwaliteit optimaal behouden blijven. Lekker en gemakkelijk: je legt het thuis meteen weer in de diepvries! Het verse vlees kan thuis natuurlijk ook ingevroren worden, want vers is bij ons ook echt vers!

Zo staan men Versvleesboerderij Savelkouls voor 100% garant voor smaak, kwaliteit en herkomst

Met een prachtige boerderijwinkel en een eigen cateringbedrijf bent u bij Van Roessel in het centrum van Goirle aan het juiste adres voor de levering van eerlijke producten aan particulieren en bedrijven. Voor alles wat met heerlijk eten te maken heeft kunt u dan ook bij het familiebedrijf terecht. De gerechten worden volgens ambachtelijke recepten bereidt en op moderne wijze gepresenteerd.

Zij bieden een groot assortiment aan samengestelde schotels – buffetten – nagerechten – fingerfood – barbecue en gourmetschalen.

De familie Mangelaars uit Wouwse Plantage heeft al lange tijd een familiebedrijf. Het bedrijf ging van vader op zo0n en ook de derde generatie is al werkzaam op het bedrijf.
Waar men vroeger melkvee had, heeft men het bedrijf voortgezet met de Belgisch Witblauw koeien en stieren. Als er in 2016 een nieuwe stierenstal is gebouwd, is men daar erg trots op. Sinds die tijd houden ze volgens het ‘twee sterren beter leven’ concept mooie Blonde d’Aquitaine en Parthenaise stieren. Deze dieren worden dagelijks met veel liefde en plezier verzorgd door vader Kees en zoon Timothy Mangelaars.

Voor hun huisverkoop heeft men gekozen om uitsluitend het Parthenaise vlees te verkopen. Dit is een van oorsprong Frans veeras met een unieke smaak. De kalveren worden in de wei gezoogd tot een leeftijd van acht maanden.
De stierkalveren worden nadien afgemest en worden geslacht op een leeftijd van ongeveer 20 maanden.

Ze worden duurzaam en diervriendelijk gehouden op stro en krijgen een afgestemd voedselrantsoen, wat ten goede komt aan het vlees. Hier koop je bewust vlees met een authentieke smaak.

U kunt ben hen gedurende het gehele jaar terecht voor vlees. Ook bezorgen ze aan huis in de regio Roosendaal en Bergen op Zoom.

Hier koop je bewust vlees met een authentieke smaak.

De intentie bij Bioboerderij ’t Schop is om de bioboerderij nog verder te laten groeien om zodoende meer mensen te laten genieten van het platteland en puur en eerlijk eten. Gaandeweg groeit ’t Schop weer uit tot een modern gemengd bedrijf met de kringlopen gesloten.

Naast het geven van kookworkshops op hun eigen boerderij is het ook mogelijk om zelf met al hun verse, biologische producten aan de slag te gaan.

In hun prachtige, gerestylde winkel verkopen ze al hun eigen vlees en groenten; lekker, vers, betrouwbaar én betaalbaar! Op een oppervlakte van circa 100 m2 bieden zij een uitgebreid assortiment aan, met als doel de mogelijkheid te bieden om een hele maaltijd samen te kunnen stellen van biologische producten.

Bij bioboerderij ’t Schop staat men altijd graag voor iedereen klaar met hun familiaire gastvrijheid en geven u graag advies over hun producten of over bereidingswijzes!

De kleurslagerij van Van der Meer in Roelofarendsveen is al meer dan 100 jaar hun trots. Iedere dag doen zij hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Denk hierbij aan lekkere vleeswaren, rollades, barbecuepakketten en aan gourmet- en fondueschalen. Bij hen vind je het hele jaar door mals rundvlees , varkensvlees van Heyde Hoeve en kip van het Gildehoen. Ook hun broodjes maken ze allemaal zelf. Bovendien bereidt men elke dag heerlijke verse maaltijden. Kom vandaag nog bij ons langs! Bestelt u via hun webshop dan bezorgen zij uw bestelling bij u aan huis.

Smaakrijk is een ambachtelijke dorpswinkel met een ruim assortiment vlees en snijwaren, verse groenten, fruit, noten, maaltijden, diverse soorten boerenkaas en geschenkpakketjes. Een groot deel van het assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde streekproducten. Daarnaast is het mogelijk om bij Smaakrijk smulstenen en compleet verzorgde barbecues, gourmet- en fondueschalen en buffetten te bestellen

Het was al jaren een wens: Een echte vleesboerderij, compleet met slagerij. Die wens is bij de familie Barten uit Meerkerk gerealiseerd. De slagerij vind je aan de voorzijde van hun boerderij. Het is een moderne en sfeervolle slagerij geworden met alles erop en eraan.
Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Dat kan alleen bij Vleesboerderij Barten. Omdat er geen tussenhandel is en alle disciplines (boerderij, slachterij, worstmakerij) in eigen huis hebben, kunnen ze het luxe kwaliteitsvlees, de vleeswaren en specialiteiten leveren voor prijzen die concurreren met de supermarkt. En alles ook nog eens stukken verser en ambachtelijk geproduceerd. Overtuig uzelf. Kijk op website of kom gewoon gezellig naar de vleesboerderij.

Zij verkopen eerlijk vlees van hun eigen vee , zodat ze weten wat voor voeding het dier krijgt . Het vlees bevat geen antibiotica en smaakversterkers! Al een aantal jaren verkopen zij verse rundvleespakketten maar door de grote vraag is dit ook uitgegroeid in een boerderijwinkel waar u kleinere porties diepgevroren vlees kunt kopen.

Bij Streekvleeshouderij Katlijk streven wij naar het beste vlees. Zonder uitzonderingen vinden we dat dieren met respect behandeld moeten worden.

Waarin vertaalt zich dit? Wij bieden de koeien meer dan voldoende leefruimte, en alleen het beste voer. Ook zijn onze koeien veelal te vinden in de openlucht. Wij zetten ons in voor ecologisch evenwicht en meer duurzaamheid.

Wij staan voor 100% achter ons product!
Erica en René