Lekker vleespakket van in de natuurgebieden opgegroeide koeien. Het ras van de koeien is Frans Limousine welke goed in het natuurgebied kunnen leven. Onder andere in natuurgebied het Chaamse Broek lopen in de zomer maanden altijd koeien en kalfjes van Heikants vleesvee. Wanneer er teveel zijn dan worden deze geslacht en in vleespakketten van 15 KG verkocht. Bij interesse graag een telefoontje.

In de moestuinwinkel op Zuylestein wordt de oogst van het Zuylesteinse land verkocht. De oogst is gevarieerd: groenten en vruchten uit onze moestuin en boomgaard, eieren van onze kippen, heerlijk varkensvlees, hammen en worsten van onze blije bosvarkens, huisgemaakte jams en diverse voedzame granen, gemalen verpakt of als vloerbroden. De moestuinwinkel is te vinden in de Oranjerie. Een selectie van onze landgoedproducten is ook online te bestellen via onze webshop.

Vleeshouderij.

Bij Kramer Koe & Kaas bent u aan het juiste adres voor echte Beemsterkaas vers van het mes, eigen vlees met een eerlijk verhaal, boerenzuivel, verse noten, borrel- en cadeaupakketten. Kortom, alles voor de echte bourgondiër!

Bij veehouderij Bakker kan je terecht voor vlees, yoghurt, karnemelk en melk.

Alleen contant betalen.

Op dit familiebedrijf produceren ze op een duurzame manier een (h)eerlijk stukje vlees.
Dit doen ze op een diervriendelijke manier. De koeien zijn van het ras Blonde d’Aquitaine. De dieren op het bedrijf hebben een goed karakter en krijgen hun kalveren op een natuurlijke manier.

Houdt u van een lekker stukje eerlijk vlees, dan bent u bij Biologische boerderijwinkel Schuttershof aan het goede adres.Zij verkopen namelijk rund- en varkensvlees van hun dieren die hier hun hele leven op de boerderij zijn geweest. Kipvlees heeft men ook, dat komt van een collega bioboer.

Met enige regelmaat brengen ze dieren naar de biologische slager.

Daarnaast kunt u er terecht voor een ruim assortiment aan biologische (streek)producten, kruidenierswaren, boerenkaas en cadeau-artikelen.

Heerlijk rundvlees voor iedereen die het belangrijk vindt dat de dieren een goed leven hebben gehad. Wil je graag bewust worden hoe de dieren leven dan ben je ook van harte welkom om een kijkje te nemen.

Op de kaasboerderij De Stolpe hebben ze een gezellige winkel waarin men diverse producten aanbiedt.
Zo kan je er terecht voor een ruime sortering kaas, zuivelproducten en streekproducten. Bent u op zoek naar een (h)eerlijk stuk vlees van hun eigen Hereford runderen, dan bent u bij hen ook aan het juiste adres. Daarnaast verkopen zij vlees van ‘Nieuwerkerkse’ scharrelvarkens en kip van Boer de Ronde.
U bent van harte uitgenodigd om eens bij hen aan te wippen.

In de maanden november t/m februari verkopen zij Zeeuws damhert. Wilt u iets reserveren graag even een telefoontje.

𝑺𝒕𝒆𝒍 𝒐𝒏𝒍𝒊𝒏𝒆 𝒋𝒆 𝒃𝒐𝒆𝒓𝒆𝒏 𝒃𝒐𝒐𝒅𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑𝒑𝒆𝒏𝒑𝒂𝒌𝒌𝒆𝒕 𝒔𝒂𝒎𝒆𝒏 Woon je in de omgeving van Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot of Gilze? Dan maken we middels het initiatief Goeieete het jou wel heel erg makkelijk! Hier bestel je simpel je eigen boeren boodschappen online. Als je voor dinsdag 21.00u bestelt staat het vanaf donderdag voor je klaar. Geen standaard boodschappenpakket, maar alleen de producten die jij zelf uitkiest! Zo hoef je nog maar één locatie te bezoeken voor al je boodschappen. Wel zo makkelijk toch!?

✅ Bepaal zelf wat en hoeveel je nodig hebt, keuze uit een ruim assortiment van 25 verschillende boeren.
✅ Goeieete haalt jouw boodschappen bij de aangesloten boeren op.
✅ Je zit nergens aan vast, je kunt het ook eenmalig proberen.
✅ Bestel voor dinsdag 21.00u, zodat je de producten vanaf donderdag op kunt halen.
✅ Je haalt je boodschappen op bij een afhaalpunt in de buurt ( Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Berkel-Enschot of Gilze).
✅ Ruim assortiment (óók biologische producten). Wil je meer weten over Goeieete en de aangesloten boeren? Lees dan op de website