Deze boerderijwinkel is gevestigd bij melkveebedrijf De Annahoeve-De Moer, met landerijen grenzend aan Landgoed “Huis ter Heide”. Paul en Ingrid Hazenberg verwelkomen u graag op hun bedrijf!

In de zomer heeft u uitzicht over onze koeien, grazend in de weilanden. Een bezoekje aan hen laat u even meegenieten van het echte boerenleven.

In hun boerderijwinkel zijn veel verse streekproducten te koop. Het gebied rondom Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen heeft namelijk een groot aanbod verse en vaak biologische producten van de Duinboeren. Vele producten zijn dus vers van het land en dat proeft U!

Het assortiment van de winkel is eerlijk én heerlijk! De Annahoeve – De Moer biedt u bijvoorbeeld vlees van eigen bedrijf. Heeft u zich al eens ingeschreven voor één van hun vleespakketten? De kwaliteit en duidelijke herkomst van het product is voor veel mensen uit De Moer, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Dongen en ver daarbuiten reden genoeg om hun winkel te bezoeken.

Ik ben Pieter de Vogel en wij verkopen biologische blokpaprika geel rood Zoete rode punt paprika, trostomaten, komkommers, chili pepers, snijbonen, snoeptomaatjes, aubergines. Zakken voor soep of sap tomaten en zakken voor soep of sap paprika.

Het bedrijf is in 1968 opgericht door mijn opa. Mijn vader heeft het destijds voortgezet. Ik ben in 1998 in het bedrijf gekomen en sinds 2005 eigenaar.  Het daaropvolgende jaar begonnen met de bio-teelt. Het bedrijf is 3,5 ha groot, waarvan 2,5 ha bebouwd is met kassen. Mijn vader was in de begin jaren 80 al bio-teler, echter was de afzet toen nog beperkt en is daar uiteindelijk mee gestopt. Wel is daardoor bij mij de interesse gewekt, het is mij letterlijk met de paplepel in gegoten!

Biologische winkel met streekproducten:

Groente en fruit van BoereGoed, Zuivel van Delflandshof, Ambachtelijk gemalen meel van Korenmolen de Drie Lelies, Onweerstaanbare koekjes van Het Blauwe Hek, Kakelverse eieren van Hoeve Landlust of van Boerenmart, Echte boeren kaas van Zuivelboerderij van Winden, Huisgemaakte jam en meer van Hoeve Avondrust, Huisgemaakte paprikasoep van Berkhoudt, Ambachtelijke sambal van Oma Dée, Heerlijk honing van Het bijen ABC, Huisgemaakte heerlijkheden van Syl’s Puur genieten. Krakende noten van Wessels, Transparante chips van Hoeksche Chips, Boerenroomijs van de eigen Hoeve Bouwlust. Servies met boerenmotiefjes. Schulpsappen, Droogbloemen. én een eigen melktap.

Bij de Boeregoed Buurtkas werken vrijwilligers met afstand tot de arbeidsmarkt aan de teelt van diverse groenten en fruit. In de Farmshop worden naast groenten en fruit ook eieren en fruitsappen verkocht.