Proef het ambacht!
‘Proef het ambacht’ zo schrijft Magdalena Haverkamp van Chocolaterie Magdalena op haar website. U bent van harte welkom in hun chocolade-atelier. Hier kunt u zien, ruiken en beleven hoe de verschillende soorten chocolade worden verwerkt tot bijvoorbeeld bonbons, speciale vormen en tot creatieve chocoladecreaties. Hun chocolatiers staan u graag te woord en laten de liefde en passie van het ambacht aan u zien.

Proef het ambacht!
‘Proef het ambacht’ zo schrijft Magdalena Haverkamp van Chocolaterie Magdalena op haar website. U bent van harte welkom in hun chocolade-atelier. Hier kunt u zien, ruiken en beleven hoe de verschillende soorten chocolade worden verwerkt tot bijvoorbeeld bonbons, speciale vormen en tot creatieve chocoladecreaties. Hun chocolatiers staan u graag te woord en laten de liefde en passie van het ambacht aan u zien.

In 1992 is De Bonte Koe uit liefde voor chocolade ontstaan. De uit Ierland afkomstige Carmel Klein Kelly begon samen met haar zwager Cees Klein een chocolade-atelier aan de Lange Haven in Schiedam. De Bonte Koe werd gevestigd in een oude jeneverstokerij, waar de jeneverdampen plaatsmaakten voor cacaogeuren. In eerste instantie richtte de Bonte Koe zich op de markt van relatiegeschenken, maar op verzoek van de Schiedammers werd er een winkel ingericht met heerlijke bonbons en bouchées.

Binnen De Bonte Koe is een nieuwe generatie op de voorgrond getreden. Connor Klein, zoon van Carmel Klein, loopt al sinds zijn kinderjaren rond door het familiebedrijf. Connor heeft een nieuwe creatieve invalshoek en zorgt ervoor dat iedereen die een winkel van De Bonte Koe betreedt, zich in een chocolade walhalla waant.