De gezellige boerderij Van der Kieboom is gelegen in Breda, om precies te zijn in de wijk Haagse Beemden. Je kunt in deze boerderijwinkel terecht voor het allerlekkerste fruit, gezonde verse groenten en lekkere streekproducten, vers van het (meestal Brabantse) land. Daarnaast verkopen zij rundvlees uit eigen stal volgens het 2 sterren beter leven keurmerk en honing uit eigen imkerij.

Een groot deel van de producten die ze verkopen worden op eigen land verbouwd, daarnaast probeert men zoveel mogelijk samen te werken met lokale boeren en producenten, mensen die net als Jack van den Kieboom bewust bezig zijn met wat er te doen staat. Zo hebben ze bijvoorbeeld heerlijke kaas van de Zuiveldriehoek uit Oosterhout, eerlijk varkensvlees van de Elfrahoeve uit Achtmaal en verse zuivel van de Ambachtshoeve uit Raamsdonk.

Hiernaast hebben vindt je er ook nog een breed assortiment aan lokale streekproducten zoals; jam, chutney, azijn, dressings, tomatensaus, wijn en bieren.

Zoek je een leuk verrassend cadeau?

Dan ben je bij Van der Kieboom aan het juiste adres! Ze kunnen leuke cadeaupakketten voor u samen stellen, daarnaast verkopen ze ook cadeaubonnen.

Hoi mede foody,
Wat leuk dat je De Keuken van Sandra hebt gevonden.
Heb je vragen, opmerkingen, toevoegingen of heb je een recept waarvan je vind dat ik het eens moet maken dan kan je me bereiken door onderstaand contact formulier in te vullen.
Als ik in de keuken sta met mijn handen in de bloem kan ik je natuurlijk niet direct beantwoorden, maar meestal reageer ik binnen 1 tot 2 dagen op alle leuke reacties.
Ik nodig je graag uit om mijn Facebookpagina te liken zodat je nooit meer een update van De Keuken van Sandra hoeft te missen!

Diverse groenten en fruit, zuivel, vlees, noten en zaden en nog veel meer. Complete winkel