De échte liefhebber heeft zo zijn ‘adresjes’. Waar haal jij je flesjes gerijpte balsamico-azijn en extra vierge olijfolie, je favoriete tapenades, verse slakken, truffels en heerlijke smeersels? De boerderijwinkel van De Heische Hoeve heeft een uitgebreid assortiment olie, azijn, dressing en andere specialiteiten. Hun producten staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de mooie styling. En ze hebben voor de echte liefhebber hun eigen assortiment aangevuld met mooiste balsamico’s en de lekkerste olijfolie ter wereld.

Het was al jaren een wens: Een echte vleesboerderij, compleet met slagerij. Die wens is bij de familie Barten uit Meerkerk gerealiseerd. De slagerij vind je aan de voorzijde van hun boerderij. Het is een moderne en sfeervolle slagerij geworden met alles erop en eraan.
Topkwaliteit voor scherpe prijzen! Dat kan alleen bij Vleesboerderij Barten. Omdat er geen tussenhandel is en alle disciplines (boerderij, slachterij, worstmakerij) in eigen huis hebben, kunnen ze het luxe kwaliteitsvlees, de vleeswaren en specialiteiten leveren voor prijzen die concurreren met de supermarkt. En alles ook nog eens stukken verser en ambachtelijk geproduceerd. Overtuig uzelf. Kijk op website of kom gewoon gezellig naar de vleesboerderij.

t’Trostomaatje Maasbree is een gezellige, kleurrijke verswinkel in Maasbree waar de passie voor mooie en ambachtelijke producten te zien en te proeven is. Zij hebben oog voor kwaliteit. Dat zit in hun natuur en zij combineren dit met persoonlijke service. Men geeft u altijd de warme aandacht die u verdient.

Naast ons gevarieerde assortiment van groente en fruit verkopen zij tal van bijzondere (steek) producten. Alles wat u nodig heeft om heerlijk te genieten! Daarnaast maken zij zelf ambachtelijke producten zoals: salades, pizza’s, maaltijden, soepen en wafels. Wij houden echt van ons vak en dat proeft u.

Komt u gerust eens langs om kennis te maken, en proef het verschil!

Slagerij van Oldenbarneveld staat synoniem voor lekker. Alles wat zij maken is bedoeld om u lekker, gevarieerd en gezond te laten eten. Zij hebben lekker veel keuze voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf uitgebreid wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij hen het product of de juiste ingrediënten. Altijd vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker!

Op hun website vindt u alle lekkere mogelijkheden die zij in huis hebben. In onze winkel kunt u tevens terecht voor de juiste adviezen en tips voor het bereiden van onze ambachtelijke producten.

Dichtbij het middelpunt van Nederland, in het dorp Lunteren is al bijna 25 jaar het familiebedrijf Slachterij en Landwinkel Visser te vinden. In de slachterij worden op diervriendelijke wijze varkens, koeien en af en toe ook schapen geslacht. Eigenaar en slager Tiemen Visser slacht dagelijks, zowel voor de eigen Landwinkel als huisslachtingen voor collega-Landwinkeliers. Het vlees in de slagerij van de Landwinkel is dan ook altijd vers! Naast het vlees, treft u in de Landwinkel ook een ruim assortiment ambachtelijk bereide streekproducten aan.

Het rundvlees dat bij Landwinkel Visser te verkrijgen is komt van de eigen vleeskoeien. Familie Visser heeft altijd circa vier of vijf zwart- of roodbonte dikbilkoeien die worden gemest voor het vlees. De koeien lopen ’s zomers in de wei en ‘s winters worden ze op stal gehouden. Na ongeveer 4 tot 6 maanden zijn de koeien voldoende zwaar en uitgegroeid en worden ze geslacht.

Het varkensvlees is afkomstig van varkens van een varkensboer uit de regio.

Het slachten gebeurt in de slachterij die zich direct achter de Landwinkel bevindt. Er wordt op een diervriendelijke wijze, met heel veel rust gewerkt. De dieren worden absoluut niet geslagen of geprikt. De varkens worden bijvoorbeeld door middel van een stroomstoot geslacht, terwijl zij rustig loslopen en wat aanrommelen in een ruim hok. Dit zorgt ervoor dat de dieren absoluut geen stress of angst ervaren – en dát proeft u!

Landwinkel Visser staat in de hele regio en ver daarbuiten bekend vanwege het sublieme barbecuevlees dat er wordt geleverd. Altijd vers vlees, niet uit de diepvries. U kunt uw keuze maken uit verschillende vleespakketten, maar natuurlijk ook uw eigen pakket samenstellen. Landwinkel Visser heeft alles in huis om uw barbecuefeest tot in de puntjes toe verzorgd te laten verlopen!

Diverse groenten en fruit, zuivel, vlees, noten en zaden en nog veel meer. Complete winkel