Groot in Vers staat bekend om zijn Aardbeien maar heeft ook veel andere groente en fruit in de winkel.

Het hart van de firma Ruizendaal wordt gevormd door de Plattelandswinkel. Hier wordt u elke dag hartelijk ontvangen voor hun producten, diensten of gewoon voor een praatje.

In de winkel wordt onder andere het eigen geteelde fruit aangeboden, samen met overige groenten, fruit, cadeau-pakketen en producten uit de regio zoals kaas, eieren en honing. Verder vindt u ook diverse smaken pure vruchtensappen van eigen fruit.

Kwekerij de Vrolijke Noot is een biodynamische vruchtbomen en -struiken kwekerij. Ze hebben een hectare blauwe bessenstruiken staan voor de productie.

Wij zijn Marja Woudstra en Rien Vink. We telen op biologische wijze, dat houdt o.a. in: geen kunstmest en geen chemische bestrijdingsmiddelen. In het begin waren de belangrijkste produkten rode bessen, kersen en duindoorn. In de loop der jaren zijn daar nog appels, peren, pruimen, bramen, kruisbessen, aardbeien en frambozen bijgekomen.

Wandel door De Kruidhof en geniet van onze 17 thematuinen, elk met hun eigen unieke plantencollecties en bijzonderheden. In totaal groeien er zo’n 2.000 plantensoorten op ruim 3,5 ha. De tuinen zijn gevarieerd en hebben zowel recreatieve, educatieve als informatieve elementen. In onze verkooptuin en museumwinkel kunt u altijd gratis terecht voor bijzondere planten of een leuk cadeau.

In de grote streekwinkel hebben ze een ruime keuze uit verswaren en producten van eigen teelt en van meer dan 40 producenten uit de omgeving. Je vindt er een uitgebreid basis-assortiment aan voedselproducten, met keuze uit biologisch en niet-biologisch. Met een koffiegelegenheid en speeltuin.