Bij Mood4 is al het vlees is door hen zelf geselecteerd. Zo is hun rundvlees van het keten Duurzaam Rundvlees. Het varkensvlees komt van wroetvarken en hun kip is van de gildehoen of polderhoen. Mood4 garandeert een diervriendelijke verzorging en een beter leven. Zij controleren dat dan ook persoonlijk, door regelmatig een kijkje te nemen bij hun Mood4 boeren. Ook al overige producten zijn Mood4 geselecteerd en op ambachtelijke wijze in eigen huis en als van Outs geproduceerd. Bij Mood4 kunnen ze met recht zeggen dat zij heerlijke en eerlijke, pure producten verkopen waar zij geheel achter staan.

De kleurslagerij van Van der Meer in Roelofarendsveen is al meer dan 100 jaar hun trots. Iedere dag doen zij hun uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Denk hierbij aan lekkere vleeswaren, rollades, barbecuepakketten en aan gourmet- en fondueschalen. Bij hen vind je het hele jaar door mals rundvlees , varkensvlees van Heyde Hoeve en kip van het Gildehoen. Ook hun broodjes maken ze allemaal zelf. Bovendien bereidt men elke dag heerlijke verse maaltijden. Kom vandaag nog bij ons langs! Bestelt u via hun webshop dan bezorgen zij uw bestelling bij u aan huis.

Ambacht, kwaliteit en vakmanschap gaan samen bij Traiteursslager Veenendaal te Putten. Prachtige toonbanken met heerlijk vlees stralen als je de winkel binnenkomt.  Je kunt er een kijkje nemen in hun keuken waar zij alle salades en vleeswaren zelf maken. De hand van de meester is duidelijk te zien bij het worst stoppen tot en met het roken. Ook kunt u bij hen terecht voor eigengemaakte maaltijden, diverse worstsoorten en niet te vergeten onze gourmetschotels. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Kookstudio Driessen SmaakVermaak is specialist in de Mediterrane keuken. De producten zijn vers, ambachtelijk, veel biologisch, huisgemaakt en met respect voor natuur en milieu bereid. Chef Mark Driessen: “De naam Driessen is een begrip in de regio, als zoon van poelier Driessen, bekend om ambacht en kwaliteit, neem ik deze kennis en ervaring graag mee in mijn bedrijf. Met mijn enthousiasme om over eten te vertellen geef ik met plezier ook kookworkshops en demonstraties”.

Welkom bij Slagerij de Halte, hier stop voor het lekkerste vlees. Zij steken de ambacht van vroeger in een nieuw jasje met behoud van kwaliteit. Wat kunt u er allemaal verwachten: vlees van hoge kwaliteit en een zeer ruime keuze ( denk aan cote de boeuf, rib eye, entrecote, jodenhaas, spareribs en paté).

En vergeet niet producten uit hun eigen worstmakerij of het uitgebreide aanbod aan overheerlijke traiteurmaaltijden, allemaal uit eigen keuken!

U kunt bij hen ook terecht voor soepen, sauzen, kruiden en een heerlijke bijpassende wijn van onze wijnafdeling.
Met de gratis wijn service brengt men uw doosje wijn gratis thuis. Waar vind je dat nog. Gratis.

Kortom, loop binnen en u kunt met eigen ogen zien hoe zij elk stukje vlees vers voor u verwerken.
Niks voorgesneden of verpakt, gewoon vers van het mes!

Tot binnenkort in onze slagerij in Zandvoort.