Vanuit een jarenlange ervaring van generatie op generatie denken ze, met de zorg voor hun kalveren en uw vlees, de juiste formule te hebben.

Op het gebied van Kwaliteits Kalfsvlees heeft U keuze uit een Groots assortiment, waar je iedereen mee verwent!
Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen.

Ons bedrijf, Boerderij van Steenbergen, is een legkippenboerderij in De Kraats, het Bennekomse gedeelte van Het Binnenveld. Het Binnenveld is een mooi eeuwenoud agrarisch gebied tussen Bennekom, Ede, Veenendaal, Rhenen en Wageningen.
Het woonhuis van ons bedrijf is een twee eeuwen oude boerderij die al bijna 100 jaar in het bezit is van de familie van Steenbergen.
In de loop der jaren is het bedrijf veranderd van een gemengd bedrijf met koeien, varkens, kippen en akkerbouw, naar een legkippenboerderij. Sinds december 2014 is onze grond omgeschakeld naar biologisch. In 2017 kregen wij de mogelijkheid om grond die grenst aan onze boerderij te kopen, deze grond ging na aankoop in omschakeling en is vanaf mei 2018 ook biologisch. In twee stallen houden wij biologische kippen en twee stallen scharrelkippen.

Boerderijwinkel met een grote diversiteit aan blauwe bessen producten, maar ook diverse streekproducten. Het verse blauwe bessen seizoen loopt van begin juli tot half oktober.

Heerlijke ambachtelijke producten worden nog altijd zelfgemaakt. Wat dacht u van heerlijke verse vleeswaren of een zelfgemaakte rookworst!