t’Trostomaatje Maasbree is een gezellige, kleurrijke verswinkel in Maasbree waar de passie voor mooie en ambachtelijke producten te zien en te proeven is. Zij hebben oog voor kwaliteit. Dat zit in hun natuur en zij combineren dit met persoonlijke service. Men geeft u altijd de warme aandacht die u verdient.

Naast ons gevarieerde assortiment van groente en fruit verkopen zij tal van bijzondere (steek) producten. Alles wat u nodig heeft om heerlijk te genieten! Daarnaast maken zij zelf ambachtelijke producten zoals: salades, pizza’s, maaltijden, soepen en wafels. Wij houden echt van ons vak en dat proeft u.

Komt u gerust eens langs om kennis te maken, en proef het verschil!

Sinds 1 januari 2014 is Peter Tap de trotse eigenaar van Keurslagerij Muilwijk in het prachtige Ameide. Al op 14-jarige leeftijd wist Peter dat het slagersvak hem op het lijf was geschreven. Na ruim 25 jaar werkzaam geweest te zijn als chef- winkelslager in verschillende Keurslagerijen, wilde hij graag een eigen Keurslagerij runnen. Toen hij in contact kwam met Simon Muilwijk, een vakman in hart en nieren en een begrip in de regio, wist Peter het meteen: zo’n slagerij had hij voor ogen! Een mooie nieuwe winkel, alle producten ambachtelijk bereid én een team van enthousiaste medewerkers. Zijn visie is helder, doorgaan waar Simon is gestopt én tegelijkertijd vernieuwend bezig zijn, inspelend op de wensen van de hedendaagse consument. Peter staat met zijn team elke dag voor u klaar met heerlijke, zelfgemaakte producten. U bent van harte welkom!

Kookstudio Driessen SmaakVermaak is specialist in de Mediterrane keuken. De producten zijn vers, ambachtelijk, veel biologisch, huisgemaakt en met respect voor natuur en milieu bereid. Chef Mark Driessen: “De naam Driessen is een begrip in de regio, als zoon van poelier Driessen, bekend om ambacht en kwaliteit, neem ik deze kennis en ervaring graag mee in mijn bedrijf. Met mijn enthousiasme om over eten te vertellen geef ik met plezier ook kookworkshops en demonstraties”.