Saes Weert is een familiebedrijf vol passie en met een verhaal. Een uniek concept met een verrassend assortiment. Saes Weert wil graag dat iedere klant zich beter voelt door geuren en kleuren enerzijds en gezond en gemak anderzijds. Het bedrijf kenmerkt zich door een veelzijdige service en vakkennis. Door ambacht en innovatie te combineren blijven zij eigentijds en authentiek. Saes Weert bestaat uit een verswinkel, maaltijd- en cateringservice, bloemisterij, groencentrum en een kwekerij. Het vers – assortiment bestaat voor een deel uit producten die zij rechtstreeks inkopen bij ambachtelijke ondernemers binnen een straal van 10 kilometer in onze regio. Zoals o.a. eieren van de kippenboer, aardbeien en champignons van de kweker, melk- en melkproducten van de melkveehouder, vlees en koude schotel van de ambachtelijke slager, asperges van ons eigen veld en ijs rechtstreeks gemaakt bij de boer.

IJssalon Heaven Icecream. Zij zijn een ambachtelijke ijssalon en maken ijs van verse koeien melk. Een divers aanbod aan smaken en voor verschillende allergie groepen. Ook hebben ze heerlijk ijscoupes, koffies, ijskoffies en bonbons.

IJssalon Heaven Icecream is open in de maanden april tm september/oktober. Dit is mede afhankelijk van het weer. In november en december kunt u bij hen terecht voor desserts en ijsstaarten.

Met een prachtige boerderijwinkel en een eigen cateringbedrijf bent u bij Van Roessel in het centrum van Goirle aan het juiste adres voor de levering van eerlijke producten aan particulieren en bedrijven. Voor alles wat met heerlijk eten te maken heeft kunt u dan ook bij het familiebedrijf terecht. De gerechten worden volgens ambachtelijke recepten bereidt en op moderne wijze gepresenteerd.

Zij bieden een groot assortiment aan samengestelde schotels – buffetten – nagerechten – fingerfood – barbecue en gourmetschalen.

Bij Mood4 is al het vlees is door hen zelf geselecteerd. Zo is hun rundvlees van het keten Duurzaam Rundvlees. Het varkensvlees komt van wroetvarken en hun kip is van de gildehoen of polderhoen. Mood4 garandeert een diervriendelijke verzorging en een beter leven. Zij controleren dat dan ook persoonlijk, door regelmatig een kijkje te nemen bij hun Mood4 boeren. Ook al overige producten zijn Mood4 geselecteerd en op ambachtelijke wijze in eigen huis en als van Outs geproduceerd. Bij Mood4 kunnen ze met recht zeggen dat zij heerlijke en eerlijke, pure producten verkopen waar zij geheel achter staan.

Je kunt Mealo zien als uw eigen keuken. Zij bieden je gezonde en verse maaltijden, warm aan huis bezorgd. Een keuze die je nog niet eerder hebt gehad in het Westland. Mealo maakt gebruik van puur natuurlijke ingrediënten, lokaal voor of door jou geteeld. Zij maken diverse hoofdgerechten, salades, bowls, sappen & smoothies zoals je ze nergens anders proeft. Hun liefde voor het gebruik van gezonde en verse producten gaat heel ver. Dit alles om een stukje bij te dragen aan de wereld en jouw gezondheid.

Sinds 2000 is Vis & traiteur Jeroen Vijverberg, met zijn kwaliteitswinkel voor vis, gehuisvest  aan de Rembrandtstraat 1b te Naaldwijk. Men heeft zich toen direct aangesloten bij de Vereniging van Visgilde om het bedrijf nog verder te kunnen ontwikkelen. In juni 2006 besloot men om de stap  te maken om ook buiten de winkel om, buffetten te gaan verzorgen. Echter, toen was er de capaciteit nog niet voor. Daarom is er boven  de winkel een moderne grootkeuken gerealiseerd, die aan alle HACCP eisen voldoet. Het gaat uiteindelijk om de kwaliteit van de te leveren gerechten. In januari 2007 komt er een kok in dienst, die dit alles voor hen is gaan verzorgen. Omdat de ontwikkeling van het bedrijf stagneert wordt er besloten om uit de Vereniging van Visgilde te stappen. Niet omdat het niet goed is, maar omdat men zich binnen deze organisatie niet verder kon ontwikkelen. Men wilde meer en hebben gekozen voor een uitdagend avontuur! En daarom is in december 2009 de naam aangepast in Vis & traiteur Jeroen Vijverberg.

In januari 2010 is er nog een kok aangenomen voor het catering-gedeelte. De catering, waar men voor 95% buffetten levert, die uit vlees bestaan, begon te groeien en hun klanten weten het bedrijf nu beter te vinden. De gewenning van ook vlees moet wel nog steeds een beetje groeien. Als je een viswinkel binnenstapt wordt er van uitgegaan dat er alleen visbuffetten worden geleverd. Niets is echter minder waar. Sinds mei 2011 is er besloten om nog een derde kok aan te nemen. Het wordt steeds meer een trend om walking dinners te geven. Men hoeft hiervoor niet aan tafel maar krijgt kleine hapjes aangeboden,  zowel warm als koud. Alsmede een uitstekende dessert. Ook hier zijn er vele mogelijkheden waarin zelfs met een gluten- of andere allergiesoort rekening kan worden gehouden. Het minimale aantal voor het verzorgen van een buffet is gesteld op 20 personen. De buffetten worden geleverd op het tijdstip en plaats die van tevoren wordt afgesproken. Daarnaast legt men ook vast wat gedaan wordt met het ophalen van het “vuile” buffet. Dus terwijl men bij Vis & traiteur Jeroen Vijverberg doet waar men goed in is, geniet u met uw gasten van een heerlijk buffet.

In februari 2018 is er ook een webshop gebouwd, zodat men online kan bestellen. De bestelling kan worden opgehaald in de winkel of kan men laten bezorgen.

Kookstudio Driessen SmaakVermaak is specialist in de Mediterrane keuken. De producten zijn vers, ambachtelijk, veel biologisch, huisgemaakt en met respect voor natuur en milieu bereid. Chef Mark Driessen: “De naam Driessen is een begrip in de regio, als zoon van poelier Driessen, bekend om ambacht en kwaliteit, neem ik deze kennis en ervaring graag mee in mijn bedrijf. Met mijn enthousiasme om over eten te vertellen geef ik met plezier ook kookworkshops en demonstraties”.