Aan de Lange Wateringkade vindt u op nr. 32 een stalletje met de lekkerste (soep) tomaten en paprika’s. Dit stalletje is geopend van maart t/m half november.

AL MEER DAN 50 JAAR LIEFDE VOOR TOMATEN

Van der Voort produceert jaarrond de meest smakelijke trostomaten, dit doen ze vanuit twee locaties in Nederland: ‘s-Gravenzande en Vierpolders. Met een totale bedrijfsoppervlakte van 18 hectare. Niet leen is men bij Van der Voort bezig met het eindresultaat maar ook met het proces van tomaten telen. Dit proberen ze op een zo efficiënte en duurzame wijze te doen.

Al meer dan 50 jaar liefde voor tomaten. De slogan zegt het al, ‘het telen van tomaten zit in ons bloed en dit doen wij met veel liefde en passie’. Elke dag is hun team in de weer met alle facetten die daarbij horen. Zodat de klant een smakelijke tomaat krijgt.

Ik ben Pieter de Vogel en wij verkopen biologische blokpaprika geel rood Zoete rode punt paprika, trostomaten, komkommers, chili pepers, snijbonen, snoeptomaatjes, aubergines. Zakken voor soep of sap tomaten en zakken voor soep of sap paprika.

Het bedrijf is in 1968 opgericht door mijn opa. Mijn vader heeft het destijds voortgezet. Ik ben in 1998 in het bedrijf gekomen en sinds 2005 eigenaar.  Het daaropvolgende jaar begonnen met de bio-teelt. Het bedrijf is 3,5 ha groot, waarvan 2,5 ha bebouwd is met kassen. Mijn vader was in de begin jaren 80 al bio-teler, echter was de afzet toen nog beperkt en is daar uiteindelijk mee gestopt. Wel is daardoor bij mij de interesse gewekt, het is mij letterlijk met de paplepel in gegoten!

cougettes, soeptomaten

Verse soeptomaten koop je aan de Hooflaan 11 te De Lier. Het houdt echter niet op met soeptomaten want ook de ‘gewone’ tomaat ligt er ter verkoop.

soeptomaten, paprika’s

Bij ’t Kommaatje kun je terecht voor heerlijke (snoep)tomaten en komkommers, vers uit de kas! De winkel is open op vrijdag van 09:00 tot 16:30 uur. Je kunt dan kiezen uit het uitgebreide assortiment en je wordt persoonlijk geholpen. Op deze dag niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Geen probleem. Voor de populairste soorten kun je 24/7 bij onze automaat terecht.

Voor een heerlijke tomaat kan je terecht bij De Bakker Westland / Lokaal Westland. Je vindt ze in alle soorten en maten