Bio van Dijk in Schalkwijk is een echt familiebedrijf. 42 jaar geleden is het bedrijf opgericht en indertijd was de heer van Dijk één van de eerste biologische glastuinders. In 1996 heeft zoon Wilbert het bedrijf van zijn vader overgenomen en de vier dochters helpen ook mee!

Wilbert houdt van het boerenleven. “Het is mooi om alles van zaadje tot oogst te zien ontwikkelen”. Bio van Dijk teelt veel verschillende producten zoals tomaten, paprika’s, komkommers, aardbeien, appels, peren. Er worden ook kippen gehouden.

Alle producten vers vanuit eigen kassen, boomgaarden en kippenstal zijn te koop in de automaten – 24 uur per dag.

Bij Tabos Eco BV worden diverse soorten Biologische (tros)tomaten en (punt)paprika’s geteeld.

Thuis aan tafel, als in een restaurant
Dat kan met de ingrediënten van Lindenhoff. Ontdek de mooiste stukken vlees van oorspronkelijke rassen zoals de Gasconne runderen van de eigen boerderij, wild & gevogelte, rauwmelkse kazen, groenten uit de volle grond, verse vis en de verrukkelijkste delicatessen van olijfolie tot vers afgebakken brood. Bij Lindenhoff bestel je alles voor een boerenontbijt, uitgebreide lunch, ontspannen borrel en een onvergetelijk diner.

Naast aardbeien verkopen ze  ook komkommers, tomaten in allerlei kleuren, paprika geel en rood, puntpaprika, asperges, en kasbloemkool.

Puntpaprika

puntpaprika’s

puntpaprika’s

Diverse groenten en fruit, zuivel, vlees, noten en zaden en nog veel meer. Complete winkel

Biologische groenten en fruit, vlees, eieren, zuivel, rauwe melk tappen, brood

Woon je of ben je in de buurt van Monster dan ga je natuurlijk even kijken bij de puntpaprika-, tomaten- en komkommerautomaat van de familie Knijnenburg.