aardappelen, eieren, diverse groenten en fruit

in de schuur achter op het erf

Tussen Nieuw Rande en de IJsseldijk, op een eeuwenoude esgrond, in Diepenveen (net buiten Deventer), ligt het biologisch dynamische landbouwbedrijf de Oosterwaarde.

Voor de losse verkoop van onze producten kunt u terecht in de boerderijwinkel. Vanaf de rand van Deventer bent u er op de fiets in ongeveer 10 à 15 minuten. U kunt fietsen over de IJsseldijk of via Diepenveen. De winkel vindt u op de deel van de oude boerderij.

U kunt hier terecht voor uw wekelijkse groenten, verse eieren en afhankelijk van het seizoen: kruiden, honing en natuurlijk aardappelen!

Er is veel interesse is in het reilen en zeilen op de boerderij Timpelsteed, de zorgboerderij Vento Verde en het permacultuurprojekt Hof fan Heden (permacultuurprojekt).

Pyte en Rika vinden het belangrijk dat mensen meer te weten komen over bio dynamische landbouw, teelt van gewassen en het werken en leven op de boerderij in het algemeen. Zij ontvangen sinds jaar en dag stagiaires (en bijvoorbeeld scholen) en we verzorgen graag (corona proof) excursies.

En er is een (vaste) kern medewerkers/vrijwilligers.

Dus wees welkom op hun boerderij om eens lekker met de handen in de aarde te werken (wetenschappelijk bewezen dat je daar blij van wordt!). Ook andere klussen/projekten kun je komen aanpakken want zij hebben erg veel ideeën maar iets minder tijd…..

Kom gerust is buurten en haal je producten in hun biologische boerderijwinkel Timpelsteed.