Hartelijk welkom op de site van Warme Bakker Pieter Vermeulen uit Haarsteeg

Bakker Pieter Vermeulen is een kleinschalige bakkerij in Haarsteeg met veel gevoel voor het bakkersvak. Men geeft het brood extra veel tijd om te rijpen, wat zorgt voor meer smaak. Het brood wordt gemaakt op zuurdesembasis doordat men werkt met kleine deegjes. Ambacht staat dan ook hoog in het vaandel. Hun bakkerij draait om het maken van goed én lekker brood, zodat klanten met plezier terugkomen.

Alles wordt hier met de hand gemaakt. Ze denken dan ook graag met hun klanten mee en leveren producten op maat. Ook niet te vergeten, de bij hen bekende Brabantse worstenbroodje! Deze maken zij al meer dan 25 jaar met dezelfde samenstelling en is erg populair in Haarsteeg en omgeving.

Onze Boergondische worstenbroodje komt van eigen varken. Al het vlees wordt er in verwerkt ook de ham, haasje en snitsel. Dus een heerlijk reikelijk gevuld worst.

In de kleinschalige bakkerij van Willies worstenbrood bakken zij met trots het enige echte ouderwets lekkere bekroonde worstenbrood. Wanneer U binnenloopt in de winkel, staat u meteen in hun bakkerij. U ziet en ruikt hoe hun producten worden bereid.

Naast diverse soorten worstenbrood hebben zij nog veel meer in ons assortiment. Een assortiment wat zij continu aan het verbeteren en uitbreiden zijn. Zo kunt u nu ook voor gebak en taarten bij hen terecht. Maar ook voor broodjes, rozijnenbollen en ander lekkers.

De intentie bij Bioboerderij ’t Schop is om de bioboerderij nog verder te laten groeien om zodoende meer mensen te laten genieten van het platteland en puur en eerlijk eten. Gaandeweg groeit ’t Schop weer uit tot een modern gemengd bedrijf met de kringlopen gesloten.

Naast het geven van kookworkshops op hun eigen boerderij is het ook mogelijk om zelf met al hun verse, biologische producten aan de slag te gaan.

In hun prachtige, gerestylde winkel verkopen ze al hun eigen vlees en groenten; lekker, vers, betrouwbaar én betaalbaar! Op een oppervlakte van circa 100 m2 bieden zij een uitgebreid assortiment aan, met als doel de mogelijkheid te bieden om een hele maaltijd samen te kunnen stellen van biologische producten.

Bij bioboerderij ’t Schop staat men altijd graag voor iedereen klaar met hun familiaire gastvrijheid en geven u graag advies over hun producten of over bereidingswijzes!

Boerenkaas, ambachtelijke worstenbroodjes, verse fruit en groente, zuivel en andere streekproducten! Dat vind je in deze karakteristieke boerderijwinkel. Zij halen de producten zoveel mogelijk rechtstreeks bij de boer, zodat ze weten wat ze eten.

Bij het party restaurant De Korenmolen kan je naast ontzettend lekker eten, (diner, lunch, brunch) ook terecht voor dat ovenverse worstenbroodjes uit de winkel van de korenmolenbakker!

Ons Erf levert streekproducten onder naam ” Brabants streekproduct van de duinboeren”. Het bekende worstenbroodje, de boerenzult of de droge boeren varkensworst.

Zij leveren alles op bestelling, minstens een week vooraf bestellen. Voor een bestelling van een half varken voor in de diepvries kunt u ook bij Ons Erf terecht.
De producten van dit bedrijf zijn ook verkrijgbaar bij slagerij Timmermans in Helvoirt. Zie Slagerij Timmermans

Bakker Allard is dé ambachtelijke brood- en banketbakkerij van Drunen. Bij hen kun je iedere dag terecht voor heerlijke versgebakken broodspecialiteiten, vlaaien, gebak, worstenbroodjes en andere lekkernijen.

Natuurlijk wordt alles dagelijks vers gebakken in onze eigen bakkerij!

Richard en Monique Verschure zijn de trotse eigenaren van Buffelgaard Verschure. Samen met hun kinderen Ronnie en Michelle wonen zij op de boerderij in Wijk en Aalburg. In maart 2019 zijn zij overgestapt naar Italiaanse waterbuffels, omdat zij geen fosfaatrechten kregen om hun melkveebedrijf voort te zetten. Desondanks vinden zij het leuk om hun carrière voort te zetten met buffels. Het zijn heel vriendelijk dieren en ze houden van knuffelen. De buffels van Richard en Monique worden in melkrobots gemolken en als beloning krijgen ze brokken. Waterbuffels produceren weliswaar minder dan melkkoeien. Daar staat echter tegenover dat ze minder en voornamelijk voedsel van eigen land eten.  Natuurlijk hebben ze bij Buffelgaard Verschure ook kalveren, die zij met veel plezier groot brengen. Bovendien is er een boerderijwinkel aanwezig met allerlei buffelproducten. Als u interesse heeft, bent u van harte welkom in hun boerderijwinkel, waarbij zij o.a. buffelmozzarella, -feta, -karnemelk, -yoghurt, -vla en /melk verkopen. Deze producten zijn cholesterolarm en vaak geschikt voor mensen met lactose-intolerantie. Naast de zuivelproducten verkopen zij ook buffelvlees. De winkel is op woensdag van 13:00 – 15:00 uur open en op zaterdag kunt u er terecht  van 10:00 – 16:00 uur. Heeft u nog vragen, bel dan gerust of stuur ons een mailtje.

Carla en Judith heten je van harte welkom bij Worstenbrood Hulsel, inmiddels een begrip in De Kempen! Zij maken overheerlijke worstenbroodjes? Heb je trek, bel, stuur een WhatsApp, mail of kom langs!

Worstenbrood Hunsel is iedere zaterdag geopend tussen 11.00 en 12:30 uur.
Men verkoopt eventueel ook vanuit de vriezer.

Wilt u liever op een ander moment een bestelling komen ophalen?
Neem dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak!