We verkopen onze heerlijke verse scharreleieren en melk van onze eigen koeien. En sinds één jaar mogen we de trotse eigenaren zijn van 3 bijenvolken. Wat interessant hoe deze dieren ons voorzien van honing. Super gezond en ook nog eens erg lekker! Bij ons kunt u terecht voor biologische zuivel. We verkopen oa kefir, hangop, yogurt en vanille vla! We hebben ook lekkere seizoensjam in onze winkel en verse sappen. Zelfgemaakte advocaat, jam, granola, appelstroop. Diverse biologische groenten uit de tuin liggen voor u klaar. Bakmixen van de korenmolen de Hoop om eens uw gasten te verrassen met iets lekkers bij de koffie! En wat dacht u van de echte rauwe melk zo vers van de koe! Met alle natuurlijke ingrediënten die nog puur aanwezig zijn! Ook ideaal om zelf te verwerken tot yoghurt, pap, vla of boter. Duurzaam in een glazenfles. Bijvullen tijdens uw bezoek of zo uit de koeling! We willen ons verkooppunt ook gebruiken om met de fiets of auto een tussenstop te maken en even tot rust te komen. De koffie en thee staat klaar met iets lekkers. Genoeg te vertellen over ons prachtige bedrijf en de bijenvolken. Van alle producten die we verkopen gaat de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar willen we geld inzamelen voor een moeder- en kindcentrum in Oekraïne. Wees van harte welkom !!

Sasaja Roodenrijs is de trotse eigenaresse van Chef Cookie. Zij is opgegroeid in een banketbakkerij midden in de prachtige binnenstad van Delft, waar eerst haar overgrootvader, opa en als laatste haar vader de allerlekkerste dingen maakte. In 2020 opende zij haar Cookie-winkel in Schipluiden, waar zij haar lekkerste koek en gebak maakt. De enige gevulde roomboter én vegan cookie webshop zonder halffabrikaten.

De échte liefhebber heeft zo zijn ‘adresjes’. Waar haal jij je flesjes gerijpte balsamico-azijn en extra vierge olijfolie, je favoriete tapenades, verse slakken, truffels en heerlijke smeersels? De boerderijwinkel van De Heische Hoeve heeft een uitgebreid assortiment olie, azijn, dressing en andere specialiteiten. Hun producten staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de mooie styling. En ze hebben voor de echte liefhebber hun eigen assortiment aangevuld met mooiste balsamico’s en de lekkerste olijfolie ter wereld.

Angelique van Kessel is eigenaresse van Happy Crunch te Nieuwkuijk. Zij bakt dagelijks de lekkerste granola vers volgens authentiek recept! Haar granola bevat 100% natuurlijke grondstoffen en zit boordevol noten, zaden en pitten.

Bij Brasserie Meelfabriek Zijlstroom werkt men zoveel mogelijk met producten uit de streek en eigen tuin. Proef kazen uit het Groene Hart, brood van Nu, friet van Karels Bio Friet, honing van Dirk Jan Binnendijk en zuivel van Kwakernaak. Lees hier wat we nog meer doen op het gebied van duurzaamheid en hier over hun eigen fairtrade Johannes koffie. Vanaf 10.00 uur kan je bij hen ook terecht voor een ontbijtje, vanaf 11.30 uur voor de lunch en vanaf 17.00 uur voor diner.

Bij het restaurant op Oud Amelisweerd hebben ze de winkelverkoop uitgebreid: vers desembrood, granola, taart, quiche, jams, panettone, speculaas, kruidkoek, enz. Natuurlijk ook ons Veldkeuken kookboek en andere leuke cadeau ideeën.

De allerlekkerste blauwe bessen uit de Limburgse Peel. Dat is waar het allemaal om draait bij Handje Gezond en bij familie De Kleijne. Zij willen zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met de allerlekkerste blauwe bessen. Ga eens langs op hun blauwebessenplantage of geniet van hun heerlijke én supergezonde producten via hun webwinkel.

Waarom men ‘Handje Gezond’ heet? Een handje vol blauwe bessen is een bron van antioxidanten, vitaminen en mineralen en draagt dus bij aan je gezondheid!

Desirée is net begonnen met met haar onderneming Leafs. Zij maakt cakes, maar dan veganistisch en zo veel mogelijk biologisch. Er komt geen dierlijk product aan te pas daardoor zijn alle producten ook geschikt voor mensen met een allergie voor ei of melk. Desirée is te bereiken via e-mail of telefonisch. Kijk ook eens op haar Instagram of Facebook.

‘‘Alles wat we verkopen, maken we zelf volgens eigen receptuur’’, met eigen grondstoffen en onze eigen hoge kwaliteitsnorm. Brood met een hoge voedingswaarde, brood dat we zelf ook eten.

Onze broden hebben van meel tot heerlijk vers brood een doorlooptijd van minimaal 4,5 uur. Dit is de tijd die nodig is om de smaak goed te laten ontwikkelen. Als extra voegen we aan het deeg ook nog natuurlijk desem toe, zo ontstaat er een ‘echte’ broodsmaak. Dat proef je en ruik je, brood dat ruikt en smaakt zoals het hoort!

Ook al ons gebak is zelfgemaakt volgens de Holtkamp traditie! Gebak dat de bakker zelf ook graag op zijn eigen verjaardag op tafel ziet staan.

Een feestelijke taart met bedrijfslogo of thema taart? Uiteraard is dit mogelijk maar wees op tijd! U kunt vooraf bij ons uw bestelling plaatsen, telefonisch of persoonlijk in een van de winkels. Het beste is om een bestelling voor de volgende dag uiterlijk 17:00 uur aan ons door te geven.

De bakker is ook deelnemer van TOGOODTOGO

Melanie de Wilde en Tim Boers zijn eigenaren van Enjoy Granola.
Melanie vertelt:  Ik heb een passie voor ambacht en voeding. Dat begon bij mij al vroeg. Ik zocht altijd alles uit en wilde alles over voeding weten. Ik merkte al snel dat er in een hoop ontbijtgranen ontzettend veel onnatuurlijke ingrediënten zitten. Zonde! Zo begint je dag toch nooit goed? Ik dacht dit kan anders! Dat was de start van Enjoy Granola! Oprecht goede granola, zonder toevoegingen die er niet in thuis horen. Lekker en gezond dus!
Ik bak samen met Tim onze granola op ambachtelijke wijze. Vol liefde en passie! Kijk eens op onze webshop en kies jouw favoriete smaak.