Bio-boerderij Landleven is een biologisch-dynamische boerderij met kaasmakerij en winkel. Smaakvolle en voedzame produkten van eigen boerderij en uit de streek vind je in de gezellige Erfwinkel van de boerderij.

Brood en bakmixen, verkocht vanuit de molen in Peize.

Op zaterdag verkoop van desembrood.

Bakkerij Floor van Lieshout is opgericht in 1922. We hebben dus al een behoorlijk rijke historie in brood en banket en groeide door de jaren heen uit tot een bakkerij met achttien vestigingen. Floor van Lieshout, kleinzoon van oprichter Harrie van Lieshout, is momenteel eigenaar van de succesvolle en erg bekendstaande bakkerij in Tilburg en omstreken. Met de nieuwe generatie in de startblokken bent u ook de komende jaren verzekerd van het lekkerste brood en banket van Bakkerij Floor van Lieshout.

Peter Bakt Brood is een ambachtelijke bakkerij gespecialiseerd in (h)eerlijk (desem)brood gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen zonder toevoegingen. De broden hebben lange rijstijd en worden gebakken op een stenen ovenvloer. Dit geeft het brood een open kruim, een krokante korst en veel smaak. Echt brood met karakter!

Verse groenten en fruit, brood en koek, eieren, bloemen en planten.

Wij brengen de transitie naar een gezond voedselsysteem in beweging met een nieuw winkelconcept waarmee bewuste consumenten gemakkelijk toegang krijgen tot de beste lokale producten en de verhalen daarachter. Natuurinclusieve boeren ontvangen een goede prijs waardoor zij kunnen investeren in duurzame werkwijzen.

Oogst is meer dan een buurtsuper. Het is dé plek voor de duurzame consument en lokale boer waarbij versheid, smaak en natuurinclusieve landbouw methodes voorop staan. Ons streven? Oogst op meerdere plekken zodat de boeren en mensen in dorp of stad elkaar weer kennen en ontmoeten. Hoe leuk zou dat zijn?

Al ruim 35 jaar wordt er op Biologische Tuinderij ‘de WAOG’ in Neer op ecologische wijze een breed assortiment groenten en akkerbouwproducten geteeld dat grotendeels zijn weg vindt rechtstreeks naar de consument.
‘de WAOG’ is daarmee het oudste biologische tuinbouwbedrijf in Limburg.

Boerderijwinkel ’t Lokaaltje, u vindt bij ons rundvlees, varken, kip, zuivel (rechtstreeks van de boerin uit de buurt), kaas, eieren, ijs en meer leuks & lekkers! Het rundvlees is afkomstig van onze eigen koeien. Het vlees kenmerkt zich doordat onze koeien tijd en ruimte krijgen om te groeien en grazen op unieke bodem, de Weerribben. Ons assortiment bestaat uit: gehakt, hamburgers, saucijzen, stoofvlees, entrecote, rib-eye, verschillende soorten biefstuk, rosbief en de allerlekkerste filet americain uit de hele regio! Weet wat je eet en zien waar het vandaan komt. Dat is waar het vandaag de dag meer en meer om draait. Er is een terrasje aanwezig waar je heerlijk een ijsje kan eten. (Op het erf runnen wij ook een minicamping).

Vlees, biologische groenten, zuivel, brood

Ambachtelijke bakker met desembrood, banket, chocolade, bonbons, (Belegde) broodjes, schepijs uit eigen bakkerij en veel streek specialiteiten.