In onze korenmolen wordt al meer dan 150 jaar door windkracht op molensteen en op ambachtelijke wijze de volgende producten gemalen zoals; tarwe, spelt, rogge en boekweit. Deze producten worden tevens volgens al oude recept gemengd tot brood – pannenkoek- cake- en koekmixen. Zonder toevoeging en gebruik van conserveringsmiddelen. Daarnaast is de molen voor bezoekers tijdens de openingstijden en volgens afspraak voor groepen en schoolklassen te bezichtigen
Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek, waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden. Deze worden in hun winkels in Hilvarenbeek, Oisterwijk en Bladel verkocht.
Hun specialiteiten zijn ondermeer de echte Brabantse worstenbroodjes die dagelijks vers gemaakt worden. Maar ook bieden zij hun klanten een assortiment aan speltproducten.
Als Echte Bakker heeft Bakkerij Jan Swaanen natuurlijk véél meer. Verse gebakjes, taarten, luxe broodjes, croissants, te veel om allemaal op te noemen. Neem een kijkje op hun website, webshop en kom gerust eens langs in een van hun winkels. Iedere dag staat hun deskundig verkoopteam klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
Willem Willemse is een bakker die trouw is gebleven aan zoals hij zelf zegt ‘het echte ambacht’: “In zijn kleinschalige bedrijf draait het nog écht om smaak, het geven van tijd aan producten en om mensen. De klanten van Bakker Willemse mogen van hem verlangen dat zij elke dag en nacht tot het uiterste gaan om het lekkerste product te bakken dat ze met de grootste glimlach overhandigen”.
Echte Bakker Jan Swaanen is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd in Hilvarenbeek, waar dagelijks de lekkerste verse brood en banket producten gemaakt worden. Deze worden in hun winkels in Hilvarenbeek, Oisterwijk en Bladel verkocht.
Hun specialiteiten zijn ondermeer de echte Brabantse worstenbroodjes die dagelijks vers gemaakt worden. Maar ook bieden zij hun klanten een assortiment aan speltproducten.
Als Echte Bakker heeft Bakkerij Jan Swaanen natuurlijk véél meer. Verse gebakjes, taarten, luxe broodjes, croissants, te veel om allemaal op te noemen. Neem een kijkje op hun website, webshop en kom gerust eens langs in een van hun winkels. Iedere dag staat hun deskundig verkoopteam klaar om je te helpen en van persoonlijk advies te voorzien.
Met inmiddels 47 winkels verspreid door het westen van ons land is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. En dat is ook precies wat we willen: betrokken zijn bij de buurt en de buurt betrekken bij ons. Bewust zijn van onze verantwoordelijkheid voor de wereld om ons heen.
Brood en banket brengen dat zich aan de buurt en de tijd aanpast. Dat doen we met bezieling, eigenheid en vooral veel vrolijkheid. Zo brengen we als grootste ambachtelijke bakkerij van Nederland al meer dan 100 jaar brood en gebak met karakter in jouw buurt!
Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
in de winkel in de Weimarstraat bakken ze heel veel snacks en broodjes de hele dag door vers af.
Het personeel staat ook hier met een glimlach klaar voor de klant.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
De Frederik Hendriklaan is één van de bekendste winkelstraten in Den Haag. Meesterbakker Roodenrijs heeft hier maar liefst twee winkels. Één van hun Haagse Specialiteiten is de overheerlijke Haagse Hopjes Cake. Een smeuïge cake, bedekt met een laag koffie-caramel, zoals het Haagse Hopje. De Haagse cabaretier Sjaak Bral heeft er met smaak van gegeten en signeerde doosjes Haagse Hopjes Cake op de Frederik Hendriklaan. Hij bood hen een Gouden Haagse Harry aan, omdat zij met dit product Den Haag als stad weer wat steviger op de kaart hebben gezet.
Het personeel staat met een glimlach klaar voor de klant.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
De Keizerstraat is een eeuwen oude straat in het Historisch winkelgebied aan Zee. Leuke winkeltjes, gezellige terrasjes; genieten van de sfeer van vroeger in een modern jasje. Kijk ook eens op www.keizerstraatscheveningen.nl.
In deze winkel kun je ook terecht voor een kopje koffie met iets lekkers.
Het personeel staat ook hier met een glimlach klaar voor de klant.
De producten die Jorink, de Echte bakker in hun bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.
Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Al die ingrediënten heeft bakker Jorink in huis. Daarom zijn ze ook ontzettend trots dat ze het logo Echte Bakker aan hun bakkerij mogen voeren.