In de kleinschalige bakkerij van Willies worstenbrood bakken zij met trots het enige echte ouderwets lekkere bekroonde worstenbrood. Wanneer U binnenloopt in de winkel, staat u meteen in hun bakkerij. U ziet en ruikt hoe hun producten worden bereid.
Naast diverse soorten worstenbrood hebben zij nog veel meer in ons assortiment. Een assortiment wat zij continu aan het verbeteren en uitbreiden zijn. Zo kunt u nu ook voor gebak en taarten bij hen terecht. Maar ook voor broodjes, rozijnenbollen en ander lekkers.
Het Ambachtelijk familiebedrijf Van Leeuwen is inmiddels al 20 jaar in goede handen van de broers John en Leo. Samen zorgen ze ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Leo staat aan het roer van de winkels en John neemt de productie voor zijn rekening. Met alles van dagelijks vers gebakken brood, gebak, koeken, belegde broodjes tot bruidstaarten is er voor ieder wel een traktatie te vinden.
Bakker Allard is dé ambachtelijke brood- en banketbakkerij van Drunen. Bij hen kun je iedere dag terecht voor heerlijke versgebakken broodspecialiteiten, vlaaien, gebak, worstenbroodjes en andere lekkernijen.
Natuurlijk wordt alles dagelijks vers gebakken in onze eigen bakkerij!
Bij Tierelethee serveren zij o.a. losse thee uit verschillende theelanden, zoals China, Japan en Thailand. Zij hebben deze (juweeltjes) zorgvuldig uitgekozen op smaak en aroma. U kunt ook een glazen theepot met een theebloem bestellen, waarvan u met meerdere personen kunt genieten. Een echte aanrader!
Voor de liefhebber serveert men verschillende soorten tisanes (kruidenthee). Wekelijks stellen ze bij de Tierelethee een andere verrassende combinatie samen met kruiden uit de tuin.
Koffiebranderij Mocca d’Or heeft voor hen koffiebonen geselecteerd, fairtrade en biologisch. De Tierelethee maakt daar een lekkere bak koffie met een volle smaak van.
Bekijk het hele assortiment op onze menukaart.
Een selectie uit ons assortiment kunt u ook bij ons verpakt of in een mooi blikje kopen.
En bent u op zoek naar homemade gebak of taart dan is Tierelethee ook een adres om even af te stappen.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
in de winkel in de Weimarstraat bakken ze heel veel snacks en broodjes de hele dag door vers af.
Het personeel staat ook hier met een glimlach klaar voor de klant.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
De Frederik Hendriklaan is één van de bekendste winkelstraten in Den Haag. Meesterbakker Roodenrijs heeft hier maar liefst twee winkels. Één van hun Haagse Specialiteiten is de overheerlijke Haagse Hopjes Cake. Een smeuïge cake, bedekt met een laag koffie-caramel, zoals het Haagse Hopje. De Haagse cabaretier Sjaak Bral heeft er met smaak van gegeten en signeerde doosjes Haagse Hopjes Cake op de Frederik Hendriklaan. Hij bood hen een Gouden Haagse Harry aan, omdat zij met dit product Den Haag als stad weer wat steviger op de kaart hebben gezet.
Het personeel staat met een glimlach klaar voor de klant.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
De Keizerstraat is een eeuwen oude straat in het Historisch winkelgebied aan Zee. Leuke winkeltjes, gezellige terrasjes; genieten van de sfeer van vroeger in een modern jasje. Kijk ook eens op www.keizerstraatscheveningen.nl.
In deze winkel kun je ook terecht voor een kopje koffie met iets lekkers.
Het personeel staat ook hier met een glimlach klaar voor de klant.
De producten die Jorink, de Echte bakker in hun bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.
Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Al die ingrediënten heeft bakker Jorink in huis. Daarom zijn ze ook ontzettend trots dat ze het logo Echte Bakker aan hun bakkerij mogen voeren.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
Het personeel staat met een glimlach klaar voor de klant. Een bezoek aan deze Meesterbakker dus zeer de moeite waard. Voor een goed brood en lekker gebak ben je hier aan het juiste adres.
Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.
Het personeel staat met een glimlach klaar voor de klant. Een bezoek aan deze Meesterbakker dus zeer de moeite waard. Voor een goed brood en lekker gebak ben je hier aan het juiste adres.