Saes Weert is een familiebedrijf vol passie en met een verhaal. Een uniek concept met een verrassend assortiment. Saes Weert wil graag dat iedere klant zich beter voelt door geuren en kleuren enerzijds en gezond en gemak anderzijds. Het bedrijf kenmerkt zich door een veelzijdige service en vakkennis. Door ambacht en innovatie te combineren blijven zij eigentijds en authentiek. Saes Weert bestaat uit een verswinkel, maaltijd- en cateringservice, bloemisterij, groencentrum en een kwekerij. Het vers – assortiment bestaat voor een deel uit producten die zij rechtstreeks inkopen bij ambachtelijke ondernemers binnen een straal van 10 kilometer in onze regio. Zoals o.a. eieren van de kippenboer, aardbeien en champignons van de kweker, melk- en melkproducten van de melkveehouder, vlees en koude schotel van de ambachtelijke slager, asperges van ons eigen veld en ijs rechtstreeks gemaakt bij de boer.

Aan de Bleijenhoek 5 te  Bladel, hebben moeder Marion en dochter Rowey een passie. Zij maken ambachtelijke macarons.  Mooie ronde, luchtige koekjes, die zijn gevuld met een zachte vulling. Zij zijn De bakkers in de Kempen waar u een bestelling kunt doen voor een feestelijke, lekkere en puurste macaron.  Beide dames vinden het geweldig om hun creativiteit te uiten in allerlei verschillende, en soms gewaagde, smaken. Ze zijn er dan ook in tal van kleuren en smaken en zijn overgewaaid uit Frankrijk, maar ook in Nederland inmiddels ontzettend populair.

Bestel hun macarons en ervaar hoe ambachtelijk gemaakt hun macaron smaakt. En heeft u bestelt, geef dan wel van tevoren een Appje zodat ze het klaar kunnen zetten.