Baas Brood en Banket Bakkerij. Allemaal verse producten wat varieert van Brood tot Banket en meer.

Al bijna 20 jaar weten de inwoners van het Westland en omstreken de weg te vinden naar Bonbonnerie De Snoeper in Monster. Als u onze beroemde Martinez bonbons en chocolade proeft, weet u waarom?
Vanaf 1 januari 2017 is De Snoeper van eigenaar veranderd. Angelique en Samantha van den Berg heten u van harte welkom in hun vernieuwde winkel. De opstelling is veranderd, het interieur weer opgefrist en u kunt nu ook pinnen.
Waar we geen veranderingen in hebben aangebracht is de kwaliteit van onze Martinez bonbons. Het gehele jaar door bieden wij chocolade van excellente kwaliteit aan. Alle chocolade producten zijn gemaakt met Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade. Of u nou op zoek bent naar chocolade-figuurtjes, chocolade-lolly’s, chocolade-bonbons of chocolade-truffels; u bent bij ons aan het juiste adres!

Naast de bovenstaande reguliere chocolade producten bieden wij ook diverse seizoens-gerelateerde chocolade producten aan. U kunt hierbij o.a. denken aan speciale chocoladeproducten voor Kerstmis of Valentijnsdag.Naast de chocolade producten hebben we ook een kast vol lekkere snoepjes voor jong en oud.

VERSE INGEDRIENTEN>
Voor al onze producten gebruiken we de beste ingrediënten en altijd vers.

GEBAKKEN MET LIEFDE
We hebben een passie voor banket en chocola. Al onze ambachtelijke producten worden met liefde gebakken.

ALTIJD OP TIJD
Bestel bij ons een bruidstaart of verjaardagstaart, het is altijd op tijd klaar!

WIST U DAT
De banketbakkerij al ruim 20 jaar bestaat

Banketbakkerij Van Aalst is in 1998 opgericht. Sindsdien wordt er dagelijks gewerkt aan overheerlijke verse producten, zoals koek, zout, gebak, taart en bruidstaarten.

Sinds 2018 waait er een frisse wind en hebben wij, Gert Jan en Eveline, de bakkerij overgenomen. Met behoud van de mooie producten en met de kwaliteit nog altijd voorop, hebben we de bakkerij ons eigen gemaakt en voorzien van nieuwe impulsen. Kom langs en ervaar hoe heerlijk banket kan zijn!