Bij activiteitencentrum Rietveld is er voor ieder wat wils. Mensen met een bijzonder talent koken en bakken. Je kunt er o.a. terecht voor ingevroren maaltijden, soepen, cake, appeltaarten.

Wilma’s erf is onderdeel van het biologisch dynamisch  melkveebedrijf van Wilma en Berend Steenbergen. Op hun bedrijf wordt geen kunstmest gebruikt en ook geen bestrijdingsmiddelen. Op hun graslanden wordt rekening gehouden met de weidevogels. Zij doen dit door te zorgen voor een variatie in plantengroei. Er groeit namelijk niet alleen gras maar ook bloemen en kruiden.
De plaatsen waar vogels broeden worden met rust gelaten, en op verschillende plaatsen zorgen zij voor plas-dras situaties op het grasland. Deze plas-dras gebieden worden veel gebruikt door vogels met kuikens, om eten te zoeken.
Wilma’s erf  is lid van weidevogelbeheer en zij zijn lid van het weide vogel netwerk van de Vogelbescherming.

Op het bedrijf van Wilma en Berend houdt men ongeveer 85 melkkoeien met bijbehorend jongvee. Al hun dieren gaan zoveel mogelijk de wei in, meestal vanaf 15 april tot eind november. In de wintermaanden zijn ze in de stallen, dit zijn zogenaamde potstallen. De ligruimte wordt dagelijks ingestrooid met stro. De dieren hebben op die manier een heerlijk zacht en ruim ligbed. Als de stallen worden uitgemest komt deze mest weer op het land, waar het zorgt voor een gezonde bodem waar gezond gras op groeit. Op die manier houden zij hun dieren gezond, zodat er geen antibiotica nodig is.

Voor het assortiment dat zij verkopen, kijk ook even op hun website.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Beide bakkerswinkels (in Zevenbergen en Klundert) van Jac Smit nodigen uit om heerlijk uw brood, gebak en taarten te kopen. Zij staan voor ambachtelijke kwaliteit. Alles wat zij u in hun winkel aanbieden komt uit hun eigen bakkerij. Van een heerlijk worstenbroodje tot een zacht wit kadetje, het is allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt. Warme Bakker Jac Smit wilt u doormiddel van hun website een kijkje in onze keuken geven en hopen dat u iets meer te weten zult komen over hun passie voor lekkere en ambachtelijke producten. Zij wensen u een smakelijk bezoek! Mocht u trek krijgen van al dat lekkers, geen probleem. Fiets naar één van hun winkels, zij laten u graag iets proeven.

Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.

in de winkel in de Weimarstraat bakken ze heel veel snacks en broodjes de hele dag door vers af.

Het personeel staat ook hier met een glimlach klaar voor de klant.

Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.

De Frederik Hendriklaan is één van de bekendste winkelstraten in Den Haag. Meesterbakker Roodenrijs heeft hier maar liefst twee winkels. Één van hun Haagse Specialiteiten is de overheerlijke Haagse Hopjes Cake. Een smeuïge cake, bedekt met een laag koffie-caramel, zoals het Haagse Hopje. De Haagse cabaretier Sjaak Bral heeft er met smaak van gegeten en signeerde doosjes Haagse Hopjes Cake op de Frederik Hendriklaan. Hij bood hen een Gouden Haagse Harry aan, omdat zij met dit product Den Haag als stad weer wat steviger op de kaart hebben gezet.

Het personeel staat met een glimlach klaar voor de klant.

Al in 1885 stookt de eerste bakker Roodenrijs de ovens op aan het Plein in Wateringen. Deze Piet Roodenrijs is de overgrootvader van huidige eigenaar Arjan Roodenrijs. Een waar familiebedrijf dus. Hier bevindt zich dus de oudste vestiging van Meesterbakkerij Roodenrijs. Er zijn veel dingen veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven.

De Keizerstraat is een eeuwen oude straat in het Historisch winkelgebied aan Zee. Leuke winkeltjes, gezellige terrasjes; genieten van de sfeer van vroeger in een modern jasje. Kijk ook eens op www.keizerstraatscheveningen.nl.
In deze winkel kun je ook terecht voor een kopje koffie met iets lekkers.

Het personeel staat ook hier met een glimlach klaar voor de klant.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Nog iedere dag gebruiken zij recepturen die stammen uit eind 1870 met hoogwaardige ingrediënten. Alle producten worden op ambachtelijke wijze gemaakt én dat proeft u terug in hun heerlijke producten.

In het centrum van Honselersdijk aan de Dijkstraat nr. 100 vind je de bakkerij van Erwin Scholtes. Een bakker die u voorziet van het lekkerste verse brood, maar waar je ook terecht kunt voor een overheerlijke taart, gebak of koek. En heb je een allergie, ook daar heeft deze bakker een oplossing voor.  Wekelijks heeft bakker Scholtes mooie aanbiedingen, kijk daarvoor op hun website.