Voor elk wat wils: seizoen gebonden fruit (aardbeien, frambozen, bessen, bramen, vijgen, pruimen, appels, peren), bloemen en diverse moestuingroente en bloemen uit eigen tuin.
Assortiment: Vijgen
Bij de familie Timmermans aan de Inlaagdijk nr 27 te Haarsteeg kunt u terecht voor appels, appelmoes, peren, vijgen en vijgenjam
Van Ginkel fruitteeltbedrijf in Achterveld is een bedrijf dat zich bezighoudt met de teelt van blauwe bessen, pruimen en – als de zomer meezit – vijgen. De nadruk ligt op de bessenteelt, want die hebben zij op de grootste schaal aangeplant. Het oogstseizoen van de blauwe bessen loopt van ruwweg begin juli tot eind augustus. Dit kan per jaar licht verschillen.
De scharreleieren komen van hun eigen kippen. De groente, fruit, kaas, noten, zuidvruchten, chocolade, streekproducten en kippenvlees kopen zij rechtstreeks bij leveranciers en/of boeren uit de buurt. Diverse salades en maaltijden bereiden ze dagelijks in eigen keuken.
Heuvelrug Noten en Zuidvruchten is een nog jonge onderneming welke actief is op de notenmarkt. Door grote partijen in te kopen, kunnen zij leveren tegen scherpe prijzen. Het bedrijf is gevestigd in Overberg op de Utrechtse Heuvelrug. Diverse marktkoopmannen, notenwinkels en verenigingen(goede doelen) hebben de weg inmiddels gevonden naar Heuvelrug Noten en Zuidvruchten.
Hun noten zijn sterk van smaak en geheel naar wens aan te passen. Zo branden zij zelf hun noten en kunnen deze ook naar eigen wens gezouten worden. Ook diverse mixen worden samengesteld, om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Zij verkopen enkel op aanvraag. Middels het contactformulier op hun website kunt u uw aanvraag doen. Hierop zal dan de prijs en levering worden besproken.
De Vier Ambachten produceert appelcider en rode, witte, rosé en mousserende en portachtige wijnen. In september en oktober zijn ook verse tafeldruiven, vijgen en appels verkrijgbaar. Het Domein verwerkt ook het eigen fruit tot jam en gelei.
Verse groenten en fruit worden weer steeds belangrijker in ons menu. Weten wat je eet en waar het vandaan komt. Wij halen veel van onze producten bij lokale telers in West-Brabant. Zo kennen we de herkomst, zijn ze supervers en proberen we het eten met de seizoenen te stimuleren. Want waarom zou je producten van ver halen als er binnen een straal van 30 kilometer zoveel mooie en lekkere producten te vinden zijn?