In ons tuinhuis vind u diverse soorten honing, wij bieden u de gelegenheid om de honing te proeven zodat u weet wat u koopt.
Daarnaast verkopen wij ook verse vrije uitloop eieren van ons eigen pluimvee bedrijf en diverse soorten streekproducten.

biologische eieren

Bij Van Nieuwenhoven Melk en Pluimvee te Roggel koop je kakelverse biologische eieren uit de vrije uitloop. In de automaat vind je de lekkerste boeren softijs.

Bij Maatschap Knulst bent u van harte welkom voor het biologische ei. In de maanden mei en juni kunt u er tevens terecht voor pioenrozen.

Familie van Ingen heeft sinds 2016 een bedrijf met biologische vleeskuikens. Zij staan voor  eerlijk eten, transparant en goed voor mens en dier. Deze eerlijke eieren en eerlijk kippenvlees is bij hen te verkrijgen. De eieren uit de automaat, en het vlees op bestelling!

In Woudenberg kan je bij deze automaat terecht voor jouw biologische eieren, honingproducten en biologische geitengaas  Daarnaast verkoopt men noten en crackers. De automaat is 24/7 geopend.

Aan de Hanikerweg nr. 25, te Lomm staat een automaat waar je honing en eieren kunt kopen. Dat kan met pin of contant

Aan de Meerweg op nr. 17 te Kropswolde staat een stalletje waar je terecht kunt voor aardappelen, uien en biologische eieren.

Specialist in duurzame lokale producten; onbemande winkel, altijd toegankelijk via de pantry-app.