Voor een heerlijke lunch kunt in Schipluiden terecht bij het Raadhuis, een kleinschalig huiskamerrestaurant. Je kunt er zowel binnen als buiten ook terecht voor uw kopje koffie of thee en daar hoort natuurlijk heerlijk zelfgebakken taart bij. Ingrediënten voor de producten die worden uitgeserveerd komen zoveel als mogelijk is uit eigen omgeving. Men schenkt hier ook dat speciale biertje dat zo’n anderhalve kilometer verder wordt gebrouwen in de brouwerij tHuis.

In de winkel zijn vele verschillende producten verkrijgbaar, die allen een relatie hebben met natuur, gezondheid of de boerderij. U kunt geneeskrachtige kruiden, planten, gedroogde kruiden en allerlei theesoorten kopen, eigenlijk te veel om op te noemen.
Er zijn allerlei pure theesoorten zonder toevoegingen te koop zoals brandnetel, Sint Janskruid, Citroenmelisse, Rooibos, Groene Thee, Kruizemunt, Kamille, Vlierbloesem.
Ook zijn er allerlei kruidentheemengsels en gezondheidstheemengsels.

Daarnaast verkopen zij verschillende streekproducten en cadeau-artikelen.

Bij het watertappunt kan iedereen die dat wil gratis water tappen.

Klein stalletje met oa drinkwater. Ziet er verlaten uit. Maar wellicht wordt er af en toe wat aangeboden.

Onze winkel is gezellig, helder en licht. Eenvoudig én inspirerend. Een heel verschil met de varkensstal (ja, echt) die het hiervoor was. Je ziet bovendien nog alle oude balken. Behalve een fijne plek om naar toe toe komen, willen wij graag de winkel zijn waar je alles kunt krijgen om gemakkelijk een gezonde en lekkere maaltijd te kunnen koken. Zonder dat je nog naar elders moet.

Ons basisassortiment bestaat uit alle food die je nu ook in huis hebt én ook daadwerkelijk gebruikt – biologisch natuurlijk. Met zoveel mogelijk producten van dichtbij. Of je nu voor jezelf of voor een heel gezin kookt, voor lunch, ontbijt, diner en tussendoor. We hopen dat je net zo enthousiast wordt als wij. Mis je nog iets? We zijn erg blij met jouw suggesties ten aanzien van ons assortiment en zullen zeker proberen het op te nemen.

Vraag vooral ook naar de producten van onze lokale leveranciers. En misschien kom je ze zelfs tegen in de winkel wanneer ze hun producten afleveren.

Natuurlijk verkopen we ook onze eigen rauwe melk, rundvlees, buffelvlees van eigen kudde en de paneer (Indiaase kaas) die in onze eigen kaasmakerij gemaakt wordt.

Diverse groenten en fruit, zuivel, vlees, noten en zaden en nog veel meer. Complete winkel

Biologische landwinkel
Diverse groenten en fruit, zuivel, gevitaliseerd water

Biologische groenten en fruit, vlees, eieren, zuivel, rauwe melk tappen, brood