Bij Tierelethee serveren zij o.a. losse thee uit verschillende theelanden, zoals China, Japan en Thailand. Zij hebben deze (juweeltjes) zorgvuldig uitgekozen op smaak en aroma. U kunt ook een glazen theepot met een theebloem bestellen, waarvan u met meerdere personen kunt genieten. Een echte aanrader!

Voor de liefhebber serveert men verschillende soorten tisanes (kruidenthee). Wekelijks stellen ze bij de Tierelethee een andere verrassende combinatie samen met kruiden uit de tuin.

Koffiebranderij Mocca d’Or heeft voor hen koffiebonen geselecteerd, fairtrade en biologisch. De Tierelethee maakt daar een lekkere bak koffie met een volle smaak van.

Bekijk het hele assortiment op onze menukaart.
Een selectie uit ons assortiment kunt u ook bij ons verpakt of in een mooi blikje kopen.

En bent u op zoek naar homemade gebak of taart dan is Tierelethee ook een adres om even af te stappen.

Je kunt Mealo zien als uw eigen keuken. Zij bieden je gezonde en verse maaltijden, warm aan huis bezorgd. Een keuze die je nog niet eerder hebt gehad in het Westland. Mealo maakt gebruik van puur natuurlijke ingrediënten, lokaal voor of door jou geteeld. Zij maken diverse hoofdgerechten, salades, bowls, sappen & smoothies zoals je ze nergens anders proeft. Hun liefde voor het gebruik van gezonde en verse producten gaat heel ver. Dit alles om een stukje bij te dragen aan de wereld en jouw gezondheid.

In deze winkel bij de fruitkwekerij hebben ze een groot assortiment van het sappigste fruit en de meest verse groenten. Ook worden hier de diverse groentemixen en groente- en  fruitsalades dagelijks vers bereid.
Daarnaast hebben ze ook jams, sauzen, appelsap en nog veel meer.

Ijs & Spijssalon Baks

Hier kunt u terecht voor ambachtelijk ijs, softijs, lunch, koffie met gebak, smoothies, milkshakes, en andere ijs en spijs !

Klanten mogen gebruik maken van het fietsoplaadpunt.

Bij De Goudreinet kan je even bijkomen. Je hebt ruimte om (zittend) te genieten van een verse fruitsap, een heerlijke salade uit eigen keuken of een softijsje met vers fruit. Grote fietstassen? De Goudreinet heeft het grootste assortiment in groenten en fruit tegen verrassende prijzen. Een winkel waar je voor blijft omfietsen.

Het telen van de lekkerste aardbeien, dat is ons vak en dat proef je! Wij zoeken naar de beste rassen, laten deze goed rijp worden en plukken die dan met de grootste zorg. Zo kunt u van april tot december genieten van heerlijke verse aardbeien en aardbeiproducten.