Verkoop van eieren en tokkelroom

Bij Familie Bakkenes kunt u 6 dagen in de week terecht voor groente, fruit, streekproducten en geschenkmanden. Deze gezellige winkel staat in Lunteren.

Boerengolf, Buitenactiviteiten, Kinderactiviteit, Ontvangstruimte, Open dagen, Pakketten, Schenkerij / Landcafe / Theehuis, Streekproducten, Veehouderij, Vergaderen

Zelf uw eigen appels plukken? Het kan op de appelplukdag! U mag zelf uitkiezen welke appels de mooiste zijn – een feest voor de kinderen! Kinderen kunnen zich ook uitstekend vermaken op de diverse speeltoestellen die op het erf aanwezig zijn en natuurlijk genieten van de weide met de hertjes en kippen! De visvijver met koikarpers is ook altijd erg leuk om te zien – deze vissen zijn zo tam, ze komen altijd even kijken of er misschien iets lekkers in het water valt.

Het assortiment van Landwinkel De Zelke is enorm. Tal van (h)eerlijke producten vindt u hier in de winkel, waaronder ook rundvlees van Vleesboerderij Boot en varkensvlees van familie De Bakker uit Scharendijke – bedrijven waar dierenwelzijn bijzonder hoog in het vaandel staat!

In De Hoef runnen Els en Dick van der Horst een biologische zorgboerderij met een Landwinkel – Landwinkel De Lindenhorst. Deze Landwinkel ligt in het karakteristieke Utrechtse Veenweidegebied, in een natuurreservaat aan de oever van de Kromme-Mijdrecht. U vindt er een groot assortiment kwaliteitsproducten uit het Groene Hart en uit andere streken van Nederland en natuurlijk biologische producten van de eigen boerderij.

Op de boerderij worden 65 melkkoeien gemolken. Van een deel van de melk wordt ambachtelijke boerenkaas gemaakt!
Ook verkopen ze zuivel, groente, vlees, eieren en streekproducten.

Kees en Dikkie van Ginkel wonen samen met hun 5 kinderen met veel plezier op “De Kleine Hope” Deze boerderij is al sinds 1957 een agrarisch bedrijf met koeien. In 2000 hebben zij het bedrijf overgenomen de ouders van Kees. Ze hebben het bedrijf met 30 koeien voortgezet. Eind 2000 zijn ze tevens begonnen met een Landwinkel om zo de door hen voortgebrachte  ambachtelijke producten aan de man te brengen.
Kees zorgt ervoor dat de koeien elke dag 2 keer gemolken worden. Een gedeelte hiervan gebruiken ze voor het bereiden van hun producten; de rest wordt met een tankauto opgehaald en naar de melkfabriek gebracht. De koeien op De Kleine Hope lopen een groot gedeelte van het jaar buiten. In de winter staan ze op stal. Om ervoor te zorgen dat ze ook in de winter te eten hebben, zorgt Kees in de zomer voor het aanleggen van een wintervoorraad. De koeien eten vooral gras en maïs.
De bereiding van de producten gebeurt in hun geheel vernieuwde bereidingsruimte. Deze voldoet aan alle eisen die gesteld worden op het gebied van hygiëne.

Verse eigen en streekproducten
In onze landwinkel verkopen we boerenkaas, boerenzuivel en vlees van eigen koe.
De verse eieren van kippen met vrije uitloop komen van onze buren in Stoutenburg.
Alle ambachtelijke streekproducten komen uit de buurt en van collega Landwinkels uit het hele land.
Zo weet u wat u eet en drinkt!

Landwinkel De Bollekens is voortgekomen uit hun fruitteelt- en vruchtboomteelt bedrijf. De kennis en ervaring van de teelt en producten, vindt u terug in hun zorgvuldig geselecteerde assortiment. Van oudsher staan zij bekend om hun appels en peren. Tegenwoordig zijn er meer producten in de winkel waar mensen graag voor terugkomen.

Bij uw aankopen ontvangt u Piggy’s. Hierdoor kunt u voor gratis artikelen sparen.

Puur en (h)eerlijk! Dat zijn de streekproducten van Landwinkel, stuk voor stuk. Of het nu gaat om Boerenkaas, appeltappen (fruitsappen), scharrelroom, vruchtenjams of streekproducten.