Poelier Traiteur Catering Jos Straathof is in het Westland een begrip dat staat voor puur, vers, kwaliteit, ambachtelijk en is ontstaan uit een familiebedrijf.

Ze verkopen huisgemaakte, dagverse en uiterst smaakvolle producten. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van kip, gevogelte, wild, kaas, belegde broodjes, kipgrillworst, barbecue vlees, kiphapjespannen, streekproducten, biologische graaseieren, geschenkpakketten, kant-en-klaar,  maaltijden, salades, soepen, stoofpotten, kip en kalkoenvleeswaren en delicatessen.

Uiteraard kun je bij Poelier Traiteur Jos Straathof ook terecht voor een complete catering, Vers Cadeau pakketten  of geheel verzorgde barbecuepakketten. En dat allemaal bij je thuis of op de zaak bezorgd. Makkelijker kan het niet zijn!

In hartje Ootmarsum vindt u Stokerij Sculte. Gesitueerd in het voormalige klooster Maria Ad Fontes, zijn stoker/eigenaar Gerard Velthuis en zijn dochter Evelien elke dag in de weer om hun passie en toewijding voor de stookkunst vorm te geven. De rustieke omgeving is een rijke voedingsbodem voor de Twentse Whisky en de vele fruitdestillaten die hier op ambachtelijke wijze worden gestookt.