Hoe het allemaal begon……
Ferdinand heeft het tuindersvak met de paplepel ingegoten gekregen. In 1962 startten zijn ouders met een klein tuinbouwbedrijfje op het perceel waar De Groene Schuur nu is gevestigd. In 1989 heeft Ferdinand het bedrijf overgenomen en samen met Anja doorontwikkeld. In de loop der jaren is er veel veranderd. In 1993 is hun bedrijf omgedoopt naar De Groene Schuur en zijn ze langzaam omgeschakeld van de traditionele teelt naar het kweken van tropische groenten, Oud-Hollandse groenten, pepers en pompoenen. Tegenwoordig is De Groene Schuur een belevingsbedrijf waar jong en oud kan meegenieten van de rust van het platteland. Zij leveren een beleving van Zaad tot Eten door middel van de onderstaande aspecten van hun bedrijf.

Asperges, aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Meinardi teelt ze allemaal, supervers en van hoge kwaliteit.
In de steriele verwerkingskeuken verwerken ze de kadootjes van de natuur tot heerlijke jams, chutneys, vruchtensauzen, sappen en wijnen.
In de winkel verkopen ze niet alleen hun  eigen producten, maar ook groenten, fruit, vlees en kaas van allerlei leveranciers uit de regio.

Het productieproces van ons bedrijf heeft zich gesplitst in twee hoofdlijnen. Produceren voor de gezondheidswereld. Produceren voor de lekkernijmakerij. De gezondheidsproducten vinden hun weg naar de natuurvoedingssector en de reformwinkels, zowel in Nederland als in België. De producten voor de lekkernijmakerij zijn meer gericht op de toeristische- en delicatessensector en zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld kerstpakketten.

Je kunt hier terecht voor de lekkerste verse groente en fruit, boerenzuivel en kaas, sappen, dranken en diverse boerderij- en streekproducten.

Verschillende soorten jam, compote, augurken, pruimen

Diverse groenten en fruit, zuivel, vlees, noten en zaden en nog veel meer. Complete winkel