Lokale producten met een verhaal aanbieden. Dat is de missie van de stadsboerderij in de Kerkstraat. Je vindt er groente, aardappelen, fruit, kaas, zuivel, eieren en meer. Eigenaar Sven Burger heeft passie voor het eerlijke lokale product. Hij heeft al jaren een fruitteelbedrijfje met appels, peren en kersen. Het fruit van zijn boomgaard verkoopt hij ook in de winkel. De afgelopen jaren heeft er in de agrarische sector een enorme schaalvergroting plaatsgevonden. Kleine boeren en telers hebben weinig overlevingskans. Sven zocht naar een manier om platteland en stad te verbinden. Zo ontstond het plan om juist in de stad een verzamelpunt van lokale agrarische producten in het leven te roepen. Er zijn samenwerkingen aanbieders uit de regio, zo blijft de keten kort. Daarnaast is er aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Iedereen is er van harte welkom, ook voor leuke cadeaupakketten!

Eieren, kaas, aardappelen en vlees

De Veldjwinkel Buggenum, Vers van het Midden Limburgse land.

Aardappelen

Melk, eieren en aardappelen

Bio-boerderij Landleven is een biologisch-dynamische boerderij met kaasmakerij en winkel. Smaakvolle en voedzame produkten van eigen boerderij en uit de streek vind je in de gezellige Erfwinkel van de boerderij.

Bij firma De Vlieger in Abbenes verkopen ze zelfgeteelde aardappels, kruimig en vastkokend. Ook kun je frietaardappels kopen. Als je niemand op het erf ziet, kun je aanbellen aan de zijkant van het woonhuis.

By Spek verkoopt naast bloemen en planten ook aardappels, uien, groente, fruit, eieren en kaas. Ook kun je hier terecht voor geschenkverpakkingen.

Breed assortiment aan biologische, biologisch dynamische, niet biologische en eigen kwekerij producten.

Bij de Decemberhoeve kun je zelfgeteelde aardappels, uien en zomerbloemen kopen. Ook kun je hier terecht voor kaas, eieren, en honing van lokale boeren/producenten.

Heel gemakkelijk uit de automaat.