Arike Mijnlieff

TERUG

Hallo Krimpenerwaarder,

Mijn naam is Arike Mijnlieff en ik ben initiatiefnemer in de Krimpenerwaard van verschillende  projecten duurzame & gezonde voeding waaronder de FOODkaart Krimpenerwaard. Fietsen voor mijn eten is ook zo’n project waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. Voor mij was het dan ook een logische stap om de FOODkaart en het mooie en moedige initiatief van Marja van der Ende Fietsen voor m’n eten Westland aan elkaar te koppelen.

Vanuit mijn achtergrond als voedingsdeskundige en therapeut vind ik het een waardevol initiatief waar meerdere aspecten samenkomen door gezonde(re) voeding, beweging, duurzaamheid met een eerlijke prijs voor de boer en producent.

In mijn praktijk kom ik regelmatig mensen tegen die niet weten wat er eigenlijk allemaal te krijgen is in onze polder aan gezonde streekproducten. Een gemiste kans vond ik en daarom ben ik in 2014 meegegaan met de handelsmissie Krimpenerwaard-Rotterdam om te onderzoeken wat ik daar zelf aan zou kunnen bijdragen om dit te veranderen. Zo ontstond in de loop van de tijd het streekproducten Food Festival, de FOODkaart, de Rechtstreex afhaalpunten en nu Fietsen voor m’n eten. En … staan er nog wat meer wensen op het lijstje.

Heel eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fietser maar meer een loper. Dus ik ben op zoek  naar meefietsers die met mij de stalletjes en winkeltjes langs de bijna 230km van de Krimpenerwaard willen gaan ontdekken. Wil jij meefietser worden in een deel van de Krimpenerwaard? Super leuk als je meedoet! Meld je aan via krimpenerwaard@fietsenvoormijneten.nl.

De Facebookgroep Fietsen voor mijn eten Krimpenerwaard had in korte tijd al 60 aanmeldingen en ik zie er naar uit dat deze groep nog flink gaat groeien. Dus meld je aan, deel je tips, foto’s, recepten, bijzonderheden en haal de informatie die jij nodig hebt…

Leuk je ergens te ontmoeten onderweg op de fiets!

Met gezonde groet,

Arike Mijnlieff

TERUG